Начало - Статии и новини - Новини - 5 причини да потърсите новия брой 44 на DiVino
Новини
   

5 причини да потърсите новия брой 44 на DiVino

30 юни 2022

Вече държим в ръце лятното издание на DiVino Magazine за 2022 и приятният мирис на печатарско мастило съвсем не пречи да се опияним от безброй други аромати, които фантазията ни ражда, докато го четем. За нас причините да потърсите новия брой на списанието ни са много, разбира се, но ще изброим 5 от тях, които вярваме, че са валидни за вас, нашите читатели:

Поръчайте тук брой 44 на списание DiVino

  • Ще откриете кои са най-високо оценените български червени блендове от актуални реколти. Според нас някои от тях са много специални и истински впечатляващи вина!
  • Може да прочетете всичко за класацията Top 50, да научите важни детайли за всяко вино от десетката за предходната година, за наградените в различните категории и – нещо съвсем ново – кои са най-добрите регионални вина на България за 2021.
  • Въведението в класацията DiVino Top 50 е през критичния поглед на Емил Коралов, за когото българското вино е професионална и житейска кауза.
  • Една малка, моля! Светлин Мирчев от RakiaSHOP, верен на името си, хвърля светлина върху любимата ни традиционна ракия и мястото й на световната сцена на високоалкохолните напитки.
  • Ароматните пътеписи в този брой са на Юлия Костадинова, Вили Гълъбова и Марина Караконова. Те ни отвеждат съответно в карибска Гваделупа, където царстват захарната тръстика и агрикол ромовете, в драматичната Армения с нейната богата стара и нова винена история, както и в огнения Азербайджан, който търси място на световната винена карта.

А с останалото съдържание – също цветно, ароматно и интересно – ще се запознаете, ако разгърнете лично брой 44.

Ето тук може да поръчате DiVino magazine 44!