Начало - Статии и новини - Новини - CASAVINO ви кани на Taste Champagne & Sparkling Wines!
Новини
   

CASAVINO ви кани на Taste Champagne & Sparkling Wines!

26 май 2023

Днешните шедьоври от Шампан и други велики пенливи поставят все по-високи стандарти за утрешните вина. През 2022 световният пазар на пенливи вина достигна стойност от 42,12 милиарда долара и ние в България също усещаме това развитие. Вълнуващият свят на пенливите вина и шампанското заслужава да бъде опознаван, опитван, подложен на изучаване и разглеждан с любопитство.

CASAVINO изгарят от любопитство и страст към пенливите вина и искат да споделят с нас тези емоции, като станат проводник на повече познания, повече опит и откриване на вселени от вкусове и аромати.

Заповядайте на Taste Champagne & Sparkling Wines - на 10 юни 2023, събота, в сърцето на София – Еvent Space 2020, бул. България 1 (до кино Люмиер), от 13:00 до 21:00 часа!

Следете новостите за събитието тук: https://www.facebook.com/events/702290351637661

По рафтовете на CASAVINO винаги ще намерите знакови имена от различни категории пенливи вина. Точно тях ще представят на откритата дегустация. Всички вина, включени в Taste Champagne & Sparkling Wines, ще бъдат на промоционални цени в деня на събитието, както и две седмици след него, във всеки един CASAVINO магазин.

Категориите, които ще опознаем по-детайлно на 10 юни 2023:
- Champagne, Франция
- Crémant, Франция
- Cava, Испания
- Prosecco, Италия
- Български пенливи вина
- Други пенливи вина
- Premium коктейли с пенливи вина

Залата и градината към нея ще бъдат разделени на зони, посветени на всяка категория. По време на Taste Champagne & Sparkling Wines всеки производител ще бъде представен в зоната на категорията, към която принадлежи.

На Вашия хартиен билет ще видите код за ваучер, който е зареден с конкретна сума за покупка на вино. За целта големият, искрящ и пълен само с пенливи вина, магазин на CASAVINO ще бъде построен и отворен за всички, които са намерили своя „перфектен мус“ по време на дегустациите.

Ето и още техническа информация от Casavino:

- Всички вина ще бъдат на промоционални цени!
- Всички закупени билети до 7 юни са на цена 60 лева и върху тях ще видите ваучер за покупка на стойност 60 лева!
- Билетите, закупени на 7, 8 и 9 юни, са с ваучер за покупка на стойност 40 лева.
- Всички билети, закупени в деня на събитието – 10 юни, имат ваучер за покупка на стойност 20 лева.

Накратко – не чакайте последния момент да се сдобиете с билет! Ако капацитетът на залата се запълни, е възможно продажбата на билети да бъде спряна преди 7 юни.

*При поръчка, ще получите хартиен билет и прилежащия му ваучер. Ще бъдете уведомени, когато билетите са налични, за да ги получите, но можете спокойно да влезете и само с номер на поръчка и личното си име!

Билетите са тук: https://casavino.bg/kursove-i-degustacii/taste-champagne-sparkling-wines

Успоредно с дегустациите, в малката зала на Event Space, ще се проведат и два майсторски класа:
Legendary Vintage Champagne
Extraordinary Prosecco Appellation

Местата са ограничени. Ако изберете да посетите един от класовете, получавате свободен вход до дегустациите, но без ваучер за покупка на вино.

Билетите ще намерите тук: https://casavino.bg/kursove-i-degustacii/taste-champagne-sparkling-wines

Защо да не пропускате Taste Champagne & Sparkling Wines?

Ще имате свободен достъп да опитате едни от най-забележителните и популярни у нас и в света брандове от Шампан, Франция.  

Ще бъдете заобиколени от пенливи вина, от различни категории и региони, всичко ще се случва в чудеснотo пространство на Event Space, с непосредствен и лесен достъп до красива тераса и градина, преминаващи в парк.

Ще можете да останете колкото време ви е необходимо – между 13 и 21 часа, да опитвате, опитвате, опитвате…

И защото пенливо вино, градина, усмихнати хора, знания, вкусове и аромати, събрани на едно място, са нещо като самото съвършенство за юнски съботен следобед.

 

Taste Champagne & Sparkling Wines
10 юни 2023, събота, от 13:00 до 21:00 часа!
В Еvent Space 2020, бул. България 1, София