Начало - Статии и новини - Новини - Да празнуваме A to JazZ Festival в Mastercard Zone с вино от класа!
Новини
   

Да празнуваме A to JazZ Festival в Mastercard Zone с вино от класа!

24 юни 2022

A to JazZ Festival е на 1-2-3 юли в Южен парк 2, в сърцето на София!

Началото на главната сцена е силно – на 1 юли стартират българската R&B нео соул група Red Light District Project, следвани от хармонията от човешки гласове Spectrum Vocal Band. Вечерта продължава с колоритната музика на французина Адриен Брандеис и неговия невероятен латино джаз квартет, за да завърши с един от най-великите китаристи на всички времена – самия Джон Маклафлин!

Всички изпълнения и цялата свръх интересна съпъстваща програма може да видите на atojazz.bg.

Джазът провокира размисъл и емоции. Джазът е диалог между различни култури и схващания за света. Джазът предлага неочакваности и вълнения. А не бихме ли казали същото и за доброто вино? Със сигурност джазът и виното са две форми на изкуството, които подлагат на изпитание всички наши сетива – дълбоки, комплексни и вдъхновяващи, тяхното съжителство е естествено и красиво. A to Jazz предлага да се насладим на това съжителство.

Това лято фестивалът отваря специална зона за дълго чакани преживявания! 

Елегантната комфортна Mastercard Zone на A to JazZ е с ограничен брой места и разполага с удобни кътове за сядане, коктейл бар с професионални бармани, сервитьори и собствен санитарен възел. 

Точно там ще намерите и нашия DiVino бар, за да опитате специална лятна селекция от български вина! Свежи пенливи и бели, фино розе и елегантни червени – великолепни вина на бутиковите изби Айя Естейт, Богдая, Вила Овчарово, Девина, Камея, Либера Естейт, Марян, Мидалидаре, Орбелус, Санта Сара, Тохун, Хараламбиеви, Царев Брод и Чифлик Ливади.

Mastercard Zone е с отлична видимост към сцената и е изцяло безкешова. 

Всички притежатели на Mastercard могат за закупят билет на цена от 25 лв., в която е включена и напитка-комплимент! 

Билети в линка: https://bit.ly/3xVLlMu