Начало - Статии и новини - Акценти - DiVino Guide Най-добрите българските вина 2019
Акценти
   

DiVino Guide Най-добрите българските вина 2019

09 април 2019

DiVino Guide Най-добрите българските вина 2019

Вината с марка България стават все по-добри. Но как да разберем кои от тях най-много заслужават вниманието ни? Как да се ориентираме в огромното разнообразие от производители и брандове?

DiVino Guide Най-добрите българските вина е практичен помощник, който улеснява потребителите при избора сред голямото предлагане. Джобният пътеводител - на български и на английски език – е създаден, за да ви бъде от помощ.

Изданието за 2019 година предлага най-важната информация за 100 български изби, разделени в осем винени региона, както и техните вина на пазара – с оценка и ориентировъчна цена.

Виненият гид включва актуалната класация на най-добрите български вина DiVino Top 50. В него ще намерите и наградените в различни категории български вина за 2018 година.Discover.Vino 2019

Класацията, оценките и информацията за винарните са плод на целогодишната експертна работа на професионалистите от екипа на DiVino.

Най-новото издание DiVino Guide 2019 Най-добрите български вина може да закупите онлайн на vintageclub.bg, както и на следните места:

Книжарници
Booktrading, Orange, Хеликон, Greenwich, Ciela, Книжарница за приятели и други

Магазини за преса
Инмедио, Relay

ОМВ бензиностанции 

Винени магазини
Casavino, EnjoyWine, Vino Orenda и други