Начало - Статии и новини - Новини - DiVino.Taste 2020 вече е в предстартова треска!
Новини
   

DiVino.Taste 2020 вече е в предстартова треска!

23 октомври 2020

DiVino.Taste 2020 вече е в предстартова треска!

До DiVino.Taste, най-значимият и мащабен форум на българското вино, остава малко повече от месец! Десетото издание ще се проведе от 27 до 29 ноември и се завръща в центъра на столицата – в зала 3 на НДК. DiVino.Taste 2020 ще даде среща на повече от 60 български винопроизводители, а посетителите ще имат възможност да дегустират свободно над 400 от най-добрите вина, които се създават в страната ни, и то в директни разговори с техните създатели.

Именно DiVino.Taste е най-доброто място, където вече за 10-а година, всички винени професионалисти, ценители и любители могат да се запознаят чрез дегустации с най-новите и интересни български вина от актуални реколти, да ги обсъдят с производителите им, да научат повече за тяхното създаване. А специално изграденият за събитието магазин Casavino дава възможност веднага да се заредите с вината, които са ви доставили най-голямо удоволствие.

В 9-годишната история на DiVino.Taste броят на изложителите и на посетителите винаги е бил възходящ всяка следваща година. Миналата година участващите винарни бяха повече от 80.

Тази година безпрецедентната ситуация с Covid-19 налага да бъде ограничен както броят на изложителите (до 64), така и на посетителите – разбира се с цел да бъдат спазени всички нужни мерки за безопасност и този истински празник на българското вино да протече в спокойна и ведра обстановка. Така всички ще можем да се насладим на качествените български вина и на общуването с техните създатели.

По време на изложението ще се погрижим, както е обичайно, да има места за почивка и разговори – вътре и на терасите към прилежащите зали 3.1 и 3.2, както и вкусна храна и най-качествено кафе!

На сайта на изложението taste.divino.bg може да видите кои са изложителите на DiVino.Taste 2020. А на фейсбук страницата на DiVino започваме да представяме накратко всяка от участващите винарни.

Но тази година епидемичната ситуация налага сериозни промени в провеждането на изложението. Какви именно?

На 27 ноември, петък, входът за DiVino.Taste ще бъде единствено и само с покани. Продажба на билети за 27 ноември не е предвидена - денят е посветен на професионални дегустации и срещи. 

На 28 и 29 ноември достъпът до изложението е само с билети. Билетите за 28 и 29 ноември, събота и неделя, могат да бъдат закупени онлайн на Vintageclub.bg.

Може да закупите билет за един ден (цена 20 лв.) или за двата дни – 28 и 29 ноември (цена 30 лв.). Еднодневните билети са с фиксирана, непроменяема дата - 28 или 29 ноември 2020!

При закупуване онлайн, ще получите билет, който трябва да разпечатате и да носите със себе си. На регистрацията при входа на DiVino.Taste ще получите гривна със съответен за деня цвят. Притежателите на билет за двата дни трябва задължително да носят разпечатания билет във всеки един от дните!

Билети ще се продават и на място, на входа на събитието, само ако максималният допустим капацитет на залата за деня не е вече запълнен чрез онлайн продажбите.  

Онлайн билетите вече са в продажба на Vintageclub.bg!

С купуването на билет за DiVino.Taste всеки се съгласява да спазва наложените противоепидемични мерки. Моля прочетете ги внимателно тук!

Всички рестрикции и противоепидемични мерки са в интерес на здравето на всеки от нас. Моля да проявявате разбиране и да ги спазвате!

Качествените български вина и техните създатели ви очакват на DiVino.Taste 2020!

Кога: 27-29 ноември 2020

27 ноември, петък: от 14:00 до 20:00 часа – вход само с покани
28 ноември, събота: от 11:00 до 20:00 часа – вход само с билети
29 ноември, неделя: от 10:00 до 18:00 часа – вход само с билети

Къде: зала 3 на НДК