Начало - Статии и новини - Новини - DiVino.Taste се отлага за 12-14 ноември 2021
Новини
   

DiVino.Taste се отлага за 12-14 ноември 2021

29 октомври 2020

DiVino.Taste се отлага за 12-14 ноември 2021

DiVino.Taste се отлага за догодина. Това не е новината, която искахме да ви поднесем, но обстановката и правилата не оставят възможност за друго решение. 

DiVino.Taste 2021 ще се проведе от 12 до 14 ноември в зала 3 на НДК. Силно се надяваме всички заедно - българските винопроизводители, винолюбителите, професионалистите, партньорите ни и ние, организаторите - без коронавирус да отпразнуваме 10-ото издание и 10-ата годишнина на най-значимия форум за българско вино. 

Вярвахме до последно, че, въпреки тежката епидемична обстановка, ще успеем и тази година да отпразнуваме българското вино. Голяма част от подготовката отдавна беше в ход, бяхме вложили и доста усилия в организиране на правилните противоепидемични мерки. Но последното развитие с епидемията, както и формалната забрана за провеждането на събития разпръсна плановете за тази година. 

Благодарим на всички български изби, които ни подкрепиха, въпреки несигурността! Благодарим от все сърце и на всички посетители, които побързаха да закупят билети за 10-тото издание на DiVino.Taste! Подкрепата, която ни дадохте и гласуваното доверие са най-голямото признание за нашата работа през последните 10 години. 

Вече стартирахме подготовката за догодина, датите и мястото са запазени. 

А докато дойде време за DiVino.Taste 2021, предвиждаме много и различни инициативи, свързани с нашата основна мисия - популяризиране на българското вино и развиване на винената и кулинарна култура. 

Следете за актуална информация и предстоящи събития тук и в официалната ни facebook страница.

И бъдете здрави, уважаеми читатели!