Начало - Статии и новини - Новини - Discover.Vino 2023: Изследвайте планетата на виното!
Новини
   

Discover.Vino 2023: Изследвайте планетата на виното!

06 май 2023

Обиколете целия винен свят за 2 дни в София! 
Това е възможно само на Discover.Vino. На 13 и 14 май 2023, събота и неделя

С голямо удоволствие и вълнение представяме пред вас предстоящото събитие Discover.Vino 2023!

КУПЕТЕ БИЛЕТ

След тригодишно отсъствие голямото изложение-дегустация на вносни вина се завръща триумфално на 13 и 14 май в зала 3 на НДК, за да запознае всички винолюбители, ценители и винени професионалисти с огромно разнообразие на вина от целия свят, представени в България.  

Discover.Vino 2023 ще предложи едно околосветско винено пътешествие с дегустации на стотици вина от 5 континента – от всички ценови категории, всички типове и стилове. Представят се както вина от легендарни зони и знакови производители, така и продукти на по-малко познати и много интересни винарски региони. 

На изложението & дегустация на вносни вина ресторантьори, сомелиери, бармани, баери, търговци и всички други винени професионалисти могат да опитат без ограничения нови брандове и реколти, които ги интересуват. Събитието е възможност за общуване и пряк контакт между вносителите или експортни компании представящи чужди изби и ресторантьори, търговци, медии и крайни клиенти.

Discover.Vino 2023 е мястото, където любознателни ценители и любители на виното могат, чрез дегустации и разговори, да надградят и задълбочат знанията си за световното вино, докато му се наслаждават в компанията на съмишленици.

На предстоящото издание на Discover.Vino за пръв път ще има два специфични акцента: "Клуб на дивите дрожди" - щанд, посветен изцяло на натуралните вина и обособена зона, представяща вината на Калифорния.  

Заедно с вина от целия свят, събитието ще предложи и зона със street food, подбрани деликатеси и сладости, а също и интересна съпътстваща програма, която е в процес на доуточняване.  

Изследвайте планетата на виното с Discover.VINO 2023!

Кога: 13 и 14 май 2023, събота и неделя, 11:00 – 20:00 часа
Къде: Зала 3 на НДК
Събитието е с вход.

КУПЕТЕ БИЛЕТ