Начало - Статии и новини - Събития - Discover.Vino World 2019
Събития
   

Discover.Vino World 2019

01 февруари 2019

Discover.Vino World 2019

За трета поредна година, Discover.Vino World събира вината от целия свят, представени в България. На 10 и 11 май, ви каним в зала 6 на НДК, на околосветско пътешествие с дегустации на над 500 вина от всички винарски региони!

КУПИ БИЛЕТ!

ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО И СПИСЪК НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ И ВИНА 

Discover.Vino World представлява и уникална възможност за всички любители и широката публика да се ориентират в огромното предлагане на чуждестранни вина у нас. На Discover.Vino World, вносителите ще покажат най-новите и интересни вина от своето портфолио.

Ще се дегустират вина от Европа, Америка, Австралия и Нова Зеландия, внасяни у нас. Виненият глобус е разделен на основни зони по географски принцип: Франция, Италия, другите страни от Европа: Испания, Португалия, Австрия, Германия, Гърция, Турция и Македония; Нов свят. Друга секция поставя акцент върху два типа вино с процъфтяваща пазарна роля в света: пенливи вина и розе.

Новост на Discover.Vino World 2019 ще бъде и специално обособената street food зона. В пространството пред зала 6, три ресторанта ще предлагат вкусна и приготвена на място храна. Тази ще е достъпна, както за посетителите на изложението, така и за всички, които са избрали да прекарат времето си в парка около НДК.

Партньорите ни в тази street food зона ще подготвят подходящи ястия за съчетаване с огромното стилово разнообразие на винения свят. Hamachi ще предлага най-популярните специалитети от класическата японска кухня; за средиземноморските ястия в домашен стил ще се погрижат от Mediterraneo, а пиците и бургерите ще са от Jobo.

И тази година, официален магазин на Discover.Vino World ще бъде Casavino, където ще се предлагат вината на изложителите.

Discover.Vino World 2019 ви предлага два дни с дегустации на вълнуващи вина и срещи с винени професионалисти и приятели.

Земното кълбо е пълно с вино… Елате и изберете своето на Discover.Vino World 2019!

Кога: 10 и 11 май 2019, петък и събота

Къде: НДК София, зала 6