Начало - Статии и новини - Новини - Discover.Vino World отново събира световното вино в София
Новини
   
Discover.Vino World отново събира световното вино в София

14 март 2019

За трета поредна година, Discover.Vino World събира вината от целия свят, представени в България. На 10 и 11 май, ви каним в зала 6 на НДК, на околосветско пътешествие с дегустации на близо 500 вина от всички винарски региони!

Discover.Vino World е мястото, където ресторантьори, сомелиери, хотелиери, търговци и всички професионалисти, чиято работа е свързана с виното, могат да дегустират новите брандове и реколти.

Discover.Vino World представлява и уникална възможност за всички любители и широката публика да се ориентират в огромното предлагане на чуждестранни вина у нас. На Discover.Vino World, вносителите ще покажат най-новите и интересни вина от своето портфолио.

Ще се дегустират вина от Европа, Америка, Австралия и Нова Зеландия, внасяни у нас. Виненият глобус е разделен на основни зони по географски принцип: Франция, Италия, другите страни от Европа: Испания, Португалия, Австрия, Германия, Гърция, Турция и Македония; Нов свят. Друга секция поставя акцент върху два типа вино с процъфтяваща пазарна роля в света: пенливи вина и розе.

Discover.Vino World 2019 ви предлага два дни с дегустации на вълнуващи вина и срещи с винени професионалисти и приятели.

Земното кълбо е пълно с вино… Елате и изберете своето на Discover.Vino World 2019!

Кога: 10 и 11 май 2019, петък и събота

Къде: НДК София, зала 6