Начало - Статии и новини - Новини - Discover.Vino World предлага билет за винена обиколка на Европа
Новини
   

Discover.Vino World предлага билет за винена обиколка на Европа

18 април 2019

Discover.Vino World предлага билет за винена обиколка на Европа

Няма друго място като Европа, където виненото разнообразие да е толкова голямо. На Стария континент се намират прочути региони като Бордо, Бургундия, Тоскана, Пиемонт или Шампан.

КУПИ БИЛЕТ!

ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО И СПИСЪК НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ И ВИНА 

Това обаче, което създава истинска тръпка за всеки винолюбител са местата извън утъпканите пътеки. Това са слабо познатите дестинации, които могат да предложат незабравими преживявания и чакат единствено да бъдат открити. Да обиколиш всички тези винарски райони не е просто и затова Discover.Vino World събира на едно място вината, извън трите най-големи производители – Италия, Испания и Франция, които се внасят на нашия пазар.

На 10 и 11 май в зала 6 на НДК, ще бъдат представени вина от интригуващи вина от близката и слабо позната Турция, от богатата с винарски традиции Молдова…

Discover.Vino World ще представи и новото лице на виното от Северна Македония, ще се потопим в топлината на гръцките вина от местни сортове с труднопроизносими имена.

Обиколката на винена Европа няма да е пълна, ако пропуснем класическите северни образци от Германия и Австрия, където се създават истински шедьоври.

За пръв на Discover.Vino World ще може да се запознаете дори с вина от Израел и Ливан!

Новост на Discover.Vino World 2019 ще бъде и специално обособената свободна Discover.Food зона. Навън, в пространството пред зала 6, три ресторанта ще предлагат вкусна и приготвена на място храна. Тя ще е достъпна както за посетителите на изложението, така и за всички, които са избрали да прекарат времето си в парка около НДК.

Партньорите ни в тази Discover.Food зона ще подготвят подходящи ястия за съчетаване с огромното стилово разнообразие на винения свят. Hamachi ще предлага най-популярните специалитети от класическата японска кухня; за средиземноморските ястия в домашен стил ще се погрижат от Mediterraneo, а пиците и бургерите ще са от Jobo.

И тази година, официален магазин на Discover.Vino World ще бъде Casavino, където ще се предлагат вината на изложителите.

Земното кълбо е пълно с вино… Елате и изберете своето на Discover.Vino World 2019!

Кога

10 май 2019, петък

13-15 ч. - професионални дегустации (затворено за публика)

15-21 ч. - дегустации за всички

11 май 2019, събота

11-19 ч. - дегустации за всички

Къде

зала 6 на НДК, София

Билети за Discover.Vino World може да се закупят онлайн