Начало - Статии и новини - Новини - Discover.Vino World ви кани на околосветско винено пътешествие!
Новини
   

Discover.Vino World ви кани на околосветско винено пътешествие!

09 май 2019

Discover.Vino World ви кани на околосветско винено пътешествие!

Големият празник на виното Discover.Vino World започва утре, петък, 10 май! За трета поредна година, Discover.Vino World събира вината от целия свят, представени в България. На ваше разположение ще бъдат над 500 вина, за да опитате и откриете своите фаворити!

А какво още ще намерите през двата дни на изложението? Вкусна храна от любимите софийски ресторанти Hamachi-ni, Jobo и Mediterraneo; специалното кафе на Dabov; френски, испански и гръцки зехтини със супер качество от Elly's Supreme; премиум стекове от Angus Catering; висок клас чаши Riedel и други изящни винени съдове от The Gourmet House; подбрани и особено полезни винени аксесоари Pulltex на Sagax, подаръци от Българска винена академия, интересни книги на Gourmet Publishing...

И тази година, официален магазин на Discover.Vino World ще бъде Casavino, откъдето ще може да намерите вина на всички изложители.

Водата на Discover.Vino World ще бъде от партньорите ни San Pellegrino § Acqua Panna -  тясно свързани със света на виното и висшата кулинария.

Земното кълбо е пълно с вино… Елате и изберете своето на Discover.Vino World 2019!

Кога

10 май 2019, петък

13-15 ч. - професионални дегустации (затворено за публика)

15-21 ч. - дегустации за всички

11 май 2019, събота

11-19 ч. - дегустации за всички

Къде

зала 6 на НДК, София

Билети за Discover.Vino World може да се закупят онлайн