Начало - Статии и новини - Advertorial - Добре дошли в следващото ниво на представяне и съхранение на вино!
Advertorial
   

Добре дошли в следващото ниво на представяне и съхранение на вино!

17 март 2021

Представяме ви Система LIBRO, българските стелажи за винени бутилки на Технокреатив.

Система LIBRO е плод на дълги години проектиране и предлага иновативни стелажи за представяне и съхранение на бутилки вино.
При разработването ѝ са спазени две прости правила, а именно: бутилките да са хоризонтални, което позволява корковата тапа да бъде постоянно овлажнена и етикетът да е ясно видим. Със Система LIBRO вашите вина са показани по атрактивен начин, създавайки впечатление, че бутилките са във въздуха. Тъй като етикетите са видими, лесно се намира търсената бутилка, за разлика от стандартните стелажи, при които се вижда само върха на тапата или фолиото.

Стойките позволяват да показвате своите изискани вина на приятелите си, както и лесно да изберете конкретна бутилка. Разположени на кухненския плот или монтирани на стената в трапезарията, те могат да служат едновременно като стилен и функционален аксесоар във вашия дом.

Това прави Система LIBRO подходяща и за колекционери на вино. Вниманието е върху самите бутилки, а не върху стойките. Вината, подредени на нея, могат да се превърнат в акцент на интериора и да създават впечатление за винена галерия.

Дизайнът на Система LIBRO е разработен така, че да осигурява гъвкави и адаптивни решения за съхранение на вино, като бутилките може да се подредят в една, две или три колони. Изработена е от метал и стандартно се предлага в цвят черен мат RAL 9005, но има и избор сред голямо разнообразие от цветове, за да се постигне съчетаване с останалия интериор. Също така въздушният поток може да преминава свободно около бутилките, за да се изравни температурата им с тази на помещението. Държачите за вината са с покритие от PVC, което не позволява стъклените бутилки да се опират директно в метала.
Друго предимство на Система LIBRO е, че лесно може да се персонализира, подходяща е за всякакви ситуации: от малки стойки в дома и лични колекции, през ресторанти и барове до големи винарски изби. Разнообразие има и при производството на индивидуални поставки за  нестандартни  бутилки вино, като магнум, мари-жан, двоен магнум, йеровоам.

Система LIBRO позволява изграждането на винарски изби цялостно или периодично да се разширяват, като дава възможност на малка площ да се съберат голямо количество бутилки вино, подредени като в стилна библиотека.

Система LIBRO се предлага във варианти за стенен монтаж, свободно стоящи и Мини LIBRO.

Стенният монтаж е подходящ и за криволинейни стени и позволява потребителят да ги монтира по избран от него начин. Те са идеални и за домашни изби, и за дългосрочно съхранение.

При свободно стоящите е лесно и безпроблемно реденето и взимането на бутилки от стелажите, което ги прави подходящи и за търговски обекти, продаващи на дребно.  Лесно се контролира количеството на бутилките вино на стелажите, не изискват никакъв монтаж и могат веднага да влязат в употреба. Върху свободно стоящите стойки могат да се монтират дървени плотове, които ще подчертаят селекцията от вина и ще осигурят място за аксесоари.

Мини LIBRO са чудесен избор, когато мястото е ограничено или броят на бутилките е малък. Те могат да се поставят на кухненски плотове, бар плотове или шкафове, като е спазено правилото етикетите на бутилките да са ясно видими. Свободно стоящите стойки от Мини LIBRO за 6 бутилки и с държач за брошури А5 могат да се използват и за презентиране на вина в търговски обекти или на изложения.

За да обобщим и допълним, стелажите от Система LIBRO имат следните предимства пред конвенционалните дървени стелажи:

- Системата има много по-дълъг живот и практически не се нуждае от поддръжка; 
- Етикетът е видим, за разлика от стандартните стелажи, при които се вижда само върхът на тапата;
- Акцентът е върху бутилките, а не върху самите стелажи. Държачите са деликатни и се създава впечатление, че бутилките се реят във въздуха;
- Системата може лесно да се персонализира според избраното място за поставянето им.

Благодарение на всички горепосочени характеристики, качеството и стандартите на системата удовлетворят изискванията на клиентите, които са я избрали за своя дом, ресторант, магазин или винарска изба.

www.technocreative.eu

Instagram: technocreative

Facebook: TechnoCreative