Начало - Статии и новини - Статии и новини - Джулай морнинг сред лозята на Вила Мелник
Статии и новини
   

Джулай морнинг сред лозята на Вила Мелник

21 юни 2021

Вила Мелник ви кани на Джулай морнинг сред техните лозя! 

Партито ще започне след залез слънце на 30 юни с концерт на открито на хълма над Винарска изба Вила Мелник, село Хърсово. Гостуващите музиканти ще бъдат пънкарите KAKE?, рокаджиите SEA AND SORROW от Петрич и DJ ИВАН. Ако и вие имате талант – сцената е ваша за всякакви музикални и лирически изпълнения.

На място ще се предлагат вкусно барбекю и, разбира се, прекрасните вина на Вила Мелник. Барът ще работи цяла нощ с взети всички мерки за безопасност и хигиена. 

На зазоряване ще бъде запален лагерният огън и всички заедно ще посрещнат юлското утро под звуците на Uriah Heep.

След изгрева ще има възможност да се енергизирате с ароматно кафе и домашни сладки от MOKA Coffee & Cakes.

Може да се разположите с кемпери, каравани, палатки, спални чували, пикник одеала... Поляните са големи – ще бъде осигурена достатъчна дистанция и комфорт за всички. 

Организаторите препоръчват всеки да си осигури фенерче или челник за среднощни разходки, връхна дреха за хладно време, удобни затворени обувки, спрей против комари, слънцезащитен крем.

Присъствието на събитието и музиката на открито са напълно безплатни. За консумацията се заплаща отделно. Може да настаните своите палатки и кемпери на 30 юни по всяко време.
Няма ограничения в броя присъстващи, но все пак организаторите от Вила Мелник ще са благодарни, ако заявите своето присъствие на телефон 0884 840 320 или имейл office@villamelnik.com предварително, за да имат ориентировъчна бройка.