Начало - Статии и новини - Новини - Гостите на Фестивала в Кан се насладиха на вина от Rossidi
Новини
   

Гостите на Фестивала в Кан се насладиха на вина от Rossidi

28 май 2024

Rossidi, креативната винарска изба, получи привилегията и честта да представи свои вина на афтърпартито на филмовия фестивал в Кан. На събитието, фокусирало върху себе си вниманието на целия свят и събрало знаменитости, киномани, световноизвестни артисти и продуценти, присъстваха гости като Мерил Стрийп, Филип Плейн, Даян Крюгер, Уил Смит, Мария Бакалова, Аня Тейлър – Джой, Ума Търман и още много звездни личности.

Ултралуксозният хотел Carlton, който е официалният партньор на филмовия фестивал, избра да поглези гостите на френската Ривиера с Rossidi Chardonnay и Rossidi Rosé. 

Разположена в живописния регион на Сливен, известен с винарската си история, Росиди се гордее със своите вина, плод на много страст, креативност и често неортодоксалност.

Представянето им в този престижен фестивал е свидетелство за нарастващата международна репутация на Росиди и тяхната трайна ангажираност към занаятчийско майсторство и превъзходно качество.

Поздравления за колегите от Росиди! Всеки подобен успех за българско вино води след себе си още признания и още по-добри позиции.