Начало - Статии и новини - Новини - Grand Austrian Tasting 2024 – the Next 15 Years
Новини
   

Grand Austrian Tasting 2024 – the Next 15 Years

27 май 2024

1 юни ще е празник, но не само за децата. Вечерта застъпват големите!

Очаква ни 16-тото издание на прекрасната австрийска дегустация - Grand Austrian Tasting 2024.

Както повечето от вас знаят, веднъж годишно под един покрив се събират всички вносители на австрийско вино в България, за да покажат красотата, елегантността и разнообразието на австрийските вина, които могат да бъдат намерени у нас. Тази година ще има и гостуващи изби, които все още не са представени на българския пазар.

Важна роля ще играе природата и не само защото австрийците са на челно място по био лозя и вина с минимална намеса, а и защото дегустацията ще бъде на тераса сред парка, където ще има въздух и светлина и където организаторите ще се погрижат да се случи истинско винено парти (ако се наложи, ще има тенти на разположение).

Както обикновено, стилистика на вината ще покрие почти всичко, познато на човечеството: класически пенливи и пет-нати, бели, розета, червени, десертни. Елегантни, красиви, чисти и със собствен облик – това са австрийските вина и тази година ви очакват точно 92 от тези красоти.

Вадете сламени шапки и капели и носете доброто си настроение и любопитство. Бъдете фамозни, GAT обещават да бъдат грандиозни!

Dress code: бяло/червено.

Събитието се подкрепя от Австрийския винен маркетинг.

Цена на билет: 50.00 лв. онлайн (https://shorturl.at/klAX7) или на място в деня на събитието

Начало: 16:00 ч.

Край: 22:00 ч.

Място: Топлоцентрала тераса-бар