Начало - Статии и новини - Новини - Grand Austrian Tasting представя над 50 забележителни вина от Австрия
Новини
   

Grand Austrian Tasting представя над 50 забележителни вина от Австрия

03 септември 2019

Grand Austrian Tasting представя над 50 забележителни вина от Австрия

Малка Австрия и нейните големи вина – изработени с умение и любов, оценявани високо от експертите, продавани в най-престижните ресторанти по света. Станете част от Голямата австрийска дегустация и почувствайте радостта от страхотните вина!

Grand Austrian Tasting 2019 ще покаже за 11-ти път вината на едни от най-добрите австрийски изби, които могат да бъдат намерени и опитани на нашия пазар. Най-популярната дегустация на чужди вина у нас ще се проведе на 27 септември, петък, от 13:00 до 20:00 часа в лобито на хотел “Хилтън” (бул. България 1).

Австрия отдавна крачи гордо по алеята на славата на световната винена сцена. И с основание: всичките 13 региона на страната създават вина, причислявани към световния елит в тази област. Вносът на австрийско вино в България е на изключително високо качествено и стилистично ниво и ценителите у нас разполагат с рядко добър избор от локални и интернационални сортове.

На GAT 2019 ще ви покажем пенливи, бели, розови, червени, десертни и оранжеви вина – занаятчийски, елегантни и многолики! Не пропускайте възможността да станете част от общността на любителите на австрийското вино, която се простира от Виена през Лондон, Ню Йорк и Москва до София!