Начало - Статии и новини - Статии и новини - Jazz пикник с DiVino
Статии и новини
   

Jazz пикник с DiVino

31 август 2021

Обичате ли джаз, обичате ли планината, обичате ли хубавото вино!

Ако сте на тази вълна, заповядайте на един изключително специален all inclusive уикенд в Свети Иван Рилски в Банско, с който ще бъде закрит джаз сезона в Банскo!
 

Какво да очаквате:

Пикник кошница: с одеало за поляна, селектирани деликатеси - фини колбаси, сирена, десерти, сезонни плодове и зеленчуци, придружени от специално подбрани от DiVino 2 български вина (бяло и розе) и водите АcquaPanna&S.Pellegrino, които се съчетават прекрасно с всяка храна.

Поляна изненада - ще ви заведат на предварително подготвена поляна до хотела, където може да прекарате прекрасен ден в компанията на акустична джаз музика, вашата кошница и кетъринг, организиран от хотела, за да може да се насладите на изстудено вино в стъклени чаши и да ползвате удобни прибори и посуда. 

Музика на живо - джаз банда от млади таланти ще прави компания на следобеда ви сред природата и пищните гледки на планински върхове и зеленина.

Кога: 4 септември (събота) от 12:00 ч. до 16:00 ч.

 

DiVino е партньор на събитието заедно с АcquaPanna & S.Pellegrino, Велес (регионални сирена и кашкавали), Житница и Интермес (качествени мезета), Дана 2008 (шоколадови десерти)

 

За повече информация: ☎ 02 8 107 7000889 478 707 - Свети Иван Рилски