Начало - Статии и новини - Новини - Judas Priest идват в България за Midalidare Rock in the Wine Valley!
Новини
   

Judas Priest идват в България за Midalidare Rock in the Wine Valley!

24 октомври 2019

Judas Priest идват в България за Midalidare Rock in the Wine Valley!

Първият обявен хедлайнер на Midalidare Rock in the Wine Valley са рок легендите от Judas Priest!

Една от най-големите групи на световната рок сцена, ще отбележи своята 50-годишнина с впечатляващо световно турне, което включва и България. Поводът за гостуванета на групата е новото издание на фестивала, който среща отново рок музиката и хубавото вино. Midalidare Rock in the Wine Valley ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г.

Последният студиен албум на групата - Firepower, издаден през 2018 г. е най-високо класираният запис в кариерата на Judas Priest. През 2010 г. бандата печели престижната награда Грами за Най-добро метъл изпълнение, преди две години е сред номинираните за влизане в Rock and Roll Hall of Fame, а наскоро получи и втора номинация за включване в Залата през 2020 г.

„Изключително сме щастливи, че Judas Priest избраха нас, за да отпразнуваме този специален момент за групата в България, споделя Александър Алексиев, управител на Мидалидаре. Поводът всъщност е двоен - през 2020 г. Midalidare става на 10 години, така че фестивалът ще бъде наистина специален!“.

„Изборът на Judas Priest не е случаен. Както обещахме, целта на второто издание на Midalidare Rock in the Wine Valley е да надгради и развие старта от 2017 г. Това турне на Judas Priest ще е нещо несравнимо с досегашните им концерти, за което говори и фактът, че са избрани за хедлайнер на Wacken 2020, а феновете в България ще могат да видят специалното им юбилейно шоу преди това“, разказва Алекси Калев, от Bulgarian Live Music, организатори на фестивала в долината на виното.

Второто издание на Midalidare Rock ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г. От днес тридневните билета са на цена от 100 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. След обявяване на втория хедлайнер цената ще стане 120 лева.