Начало - Статии и новини - Новини - Каним ви на Mastercard TasteBox ВИНО БАР на Бакхус Fish Fest
Новини
   

Каним ви на Mastercard TasteBox ВИНО БАР на Бакхус Fish Fest

06 октомври 2021

Каним ви на Mastercard TasteBox ВИНО БАР на Бакхус Fish Fest

Заповядайте на Mastercard® TasteBox ВИНО БАР! Ще ни познаете по виното - на Бакхус Fish Fest. Там винаги ви каним с най-голямо удоволствие и с пълното убеждение, че ще останете очаровани както от храната, така и от виното. А и от цялото преживяване.

За всеки, който обича морска храна Fish Fest е рог на изобилието - тук ще намерите от най-семплото, например фиш & чипс или миди на тенекия, през ароматни и вкусни рибени чорби, щедри средиземноморски или пикантни азиатски рецепти до стриди, миди Сен Жак и други мноого специални съблазни. 

Сега да стигнем и до виното, което е нашата стихия. Нима е възможно да се насладиш на апетитни морски ястия БЕЗ ХУБАВО ВИНО? Ние няма да го допуснем! Нали затова сме Mastercard Tastebox ВИНО БАР... 

Изкушаваме ви с над 30 различни и подходящи за морските деликатеси вина от малки български производители, за които доброто качество е религия! Може да дегустирате и изберете - да си вземете на чаша или да грабнете цяла бутилка... Свежи и ароматни бели вина, деликатно розе, елегантни червени, пенливи с безброй мехурчета... Ако ви е интересно, ще ви разкажем повече за всяко вино...

И накрая най-атрактивното. В играта на Mastercard ви чакат изключителни призове! Двама избраници на съдбата ще изтеглят голямата награда: арт гурме вечеря за двама в Dieci Boutique Restaurant на италианския шеф Джанфранко Киарини - в село Девино! Ресторантът спечели Наградата за дебют от Ресторант на годината 2021 и има основателни аспирации към звездите на Michelin.

Така че плащайте с Mastercard и може да се окажете късметлията, който ще вечеря в Dieci със свой близък човек... 

А и всяка друга от наградите ще ви зарадва. Ако използвате своята Mastercard на територията на Бакхус Fish Fest, може да спечелите един от десетте ваучера на стойност 30 лева за Mastercard Tastebox by Andre & DiVino в кулинарен парк Quartal, или една от 20 бутилки вино, подбрани от DiVino. Най-многобройни сред наградите са вкусните хапки, приготвени лично от лъчезарната Виолина Маринова, победител в сезон на Masterchef. Играйте, за да спечелите! 

Заповядайте на Mastercard Tastebox ВИНО БАР:
Хапнете вкусна морска храна,
съчетайте я с хубаво българско вино,
участвайте в играта на Mastercard!


Кога: 16 и 17 октомври, събота и неделя, от 10:00 до 22:00 часа
Къде: До Военна академия, вход от ул. Хан Омуртаг 42
Mastercard Tastebox by André & DiVino на Бакхус FISH FEST
Събитието е изцяло безкешово.