Начало - Статии и новини - Статии и новини - Mastercard® TasteBox VINO BAR отново е на Бакхус StrEAT Fest
Статии и новини
   

Mastercard® TasteBox VINO BAR отново е на Бакхус StrEAT Fest

26 май 2021

StrEAT Fest е най-големият, оживен, вкусен и весел фестивал на уличната гурме храна в София. На софийския Женски пазар в събота и неделя, 5 и 6 юни. Вкусна храна, но и прекрасно вино!

Сборен пункт на всички, за които виното е желана напитка, пак ще е Mastercard® TasteBox VINO BAR. Изборът е сред 40 български вина: пенливи и розета, бели и леки червени, за всеки вкус и за всякаква храна! На чаша или бутилка, добре охладени. Пробвайте, харесайте и решете! Защото българското вино е по-добро отвсякога и разнообразието е впечатляващо.

Подборът ни е най-вече от семейни български изби – вина, създадени от майстори, с много мисъл и разбиране, обгрижени внимателно от лозето чак до чашата ви. 40 различни етикета от всички краища на България: от Североизтока и Черноморието до Долина на Струма и от Враца и Плевен до Южен Сакар... Ще опитате качествени модерни вина, повечето от български местни сортове в различни стилове, подходящи за лятото: естествено пенливи с безброй мехурчета, свежи и деликатни розета, елегантни бели вина и леки червени, и те охладени…

Чаша вино (или две…) от ВиноБара – по ваш избор или препоръка на DiVino – ви гарантира още по-голямо удоволствие от вашата супер-стрийт храна!

Mastercard TasteBox VINO BAR насърчава безконтактните плащания.

Ако плащате с Mastercard на целия StrEAT Fest (минимум 10 лв.), ще спечелите и хубава награда! Наградите са много и има за всички – само пазете бележките от плащане с Mastercard.

Елате на VINO BAR-а по време на Бакхус StrEAT Fest и се насладете на ароматите и вкусовете, а също и на доброто настроение!