Начало - Статии и новини - Новини - Mastercard TasteBox гарантира на StrEAT Fest привлекателни награди
Новини
   

Mastercard TasteBox гарантира на StrEAT Fest привлекателни награди

10 септември 2020

Всички обичаме да печелим награди, нали? Затова и Mastercard® TasteBox VINO BAR по време на Бакхус StrEAT Fest – 19 и 20 септември, на софийския Женски пазар, осигурява много привлекателни призове… Нали знаете: Играйте, за да спечелите!

Mastercard TasteBox by André & DiVino насърчава безконтактните плащания. Така че плащайте с Mastercard на целия StrEAT Fest и наградите са ваши!

Всеки посетител, който представи бележка на стойност над 10 лв., платени с Mastercard, ще опита вкусна авторска хапка от André.

За своите хапки шеф Андре Токев изважда на сцената вкусни фермерски продукти. На кол и въже е мус от черноморски миди върху салата от смилянски боб – апетитна среща на Черно море с Родопите; а Пънк баница е артистична и различна, леко бунтарска, и все пак баница, но отворена – диалог между истински градински домат, чисто деликатно козе сирене и запечени вкусни кори.

UVA NESTUM

 

Още по-хубавото е, че всеки, който представи бележка за над 10 лева, платени с Mastercard на на StrEAT Fest, може да пробва шанса си в томбола за една от големите награди.

Двете най-големи награди са: На вино и спа – романтичен спа и винено-кулинарен уикенд за двама в Uva Nestum (горе), ваучерът за който ще се изтегли в събота, на 19 септември; Пътят на винотовесел и вкусен уикенд за двама в Midalidare Estate, (на долната снимка) който може да спечелите в неделя, на 20 септември. 

MIDALIDARE

Двете винарни не са избрани случайно. Именно Мидалидаре, със своето пенливо Midalidare Estate But, стана номер 1 в последната класация DiVino Top 50, подкрепена от Mastercard  Отново в тази класация пък Uva Nestum & Spa спечелиха специалната награда за винен туризъм за 2019!

Ако сте късметлия може да се сдобиете и с един от двата ваучера за Кулинарен курс за домашно готвене – на тема по избор – в Кулинарно училище Меню.

А освен това през всеки от двата дни ви очакват за награда и 20 бутилки вино – качествени български вина от по-малки изби, селектирани от DiVino. Пробвайте шанса си и за една от тях – достатъчно е да сте платили с Mastercard най-малко 10 лева на Бакхус StrEAT Fest.

Най-добре елате и опитайте!

Къде: Mastercard TasteBox by Andrè & DiVino VINO BAR на Бакхус StrEAT Fest.
            Женски пазар, София

Кога:  19 и 20 септември 2020, събота и неделя
            от 10:00 до 22:00 часа