Начало - Статии и новини - Статии и новини - Mastercard TasteBox VINOBAR: Коледа в Рим и София Коледен град
Статии и новини
   

Mastercard TasteBox VINOBAR: Коледа в Рим и София Коледен град

08 декември 2021

Mastercard TasteBox VINOBAR: Коледа в Рим и София Коледен град

Тази година КОЛЕДА В РИМ предлага магично преживяване сред декорите на Древния Рим в Киноцентър Бояна. Освен неподражаемата атмосфера и интересните атракции, там, разбира се има коледни къщички, от които се разнасят съблазнителни аромати на разнообразни вкусни храни. А ние, на Mastercard TasteBox ВИНОБАР ще ви стоплим с уханно греяно вино, приготвено по оригинална рецепта. 

Но освен това на Винобара ви предлагаме подбрани пенливи, бели и червени вина на някои от най-добрите български производители. Постарали сме се голяма част от червените да са от местни сортове, за да ви покажем какъв потенциал имат те! Може да им се насладите на място в комбинация с някоя от вкуснотиите из околните къщички. А може да купите и шише за подарък. Кой не се радва на бутилка добро вино, особено по Коледа!

А за всеки, който предпочита центъра на София, TasteBox ВИНОБАР ще има и в СОФИЯ КОЛЕДЕН ГРАД до Кино Кабана (НДК). Коледен град също е привлекателно място за всички ценители на вкусната храна, качествените напитки, интересните подаръци, печивата и музиката, които могат да се насладят там на тези удоволствия за сетивата и душата. За забавната част се грижи Столична община – всяка вечер в Кино Кабана ще има представления и музикални изпълнения, а през уикендите – и детски театрални постановки.

Ето и всички специално подбрани вина, които ще намерите на Mastercard TasteBox ВИНОБАР – както в Бояна, така и до НДК:

Пенливи вина
Edoardo Miroglio Blanc de Blanc Brut
Edoardo Miroglio Brut Zero Dosage Metodo Classico
Logodaj Satin Rose Brut
Tsarev Brod Pet-Nat 2020

Бели вина
Haralambievi Muscaris 2020
Manastira Muscat Ottonel 2020
Stratsin Early Birds Vermentino 2020
Stratsin Soulmates Chardonnay 2018
Tohun Chardonnay 2019
Tsarev Brod Sauvignon Blanc 2020

Червени вина
Bononia Estate Gamza 2019
Bononia Estate Istar Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc 2020
Bratanov Merlot & Syrah Quel Mariage 2017
Bratanov Syrah Sans Barrique 2017
Haralambievi H'S Rubin 2019
Logodaj Melnik Prime Grand Reserve 2017
Manastira Илая мавруд 2018
Maryan Ivan Alexander Grande Cuvee 2016
Maryan Queen Elena Cuvee 2017
Tohun Pinot Noir 2019
Zagreus Tiara Mavrud Bio 2017
Zagreus Vinica Mavrud 2018
ГРЕЯНО ВИНО

Коледа в Рим отваря врати в Киноцентър Бояна на 11 декември, събота, в 12:00 часа и ще продължи цели 2 седмици, до 24 декември. Дневният брой посетители ще е леко ограничен, заради противоепидемичните мерки, но работното време ще е от 12 на обяд до 22 вечерта, така че „билети ще има за всички от сърце“, твърдят организаторите. На 24 декември "Коледа в Рим" затваря врати в 18:00 часа. 

А София Коледен град до Кино Кабана в НДК пък стартира още на 9, четвъртък, в 18:00 часа и ще работи всеки дeн до 23 декември от 11:30 до 21:30 часа.