Начало - Статии и новини - Новини - Mastercard TasteBox Vino Bar на Бакхус StrEAT Fest
Новини
   

Mastercard TasteBox Vino Bar на Бакхус StrEAT Fest

28 август 2020

Mastercard TasteBox Vino Bar на Бакхус StrEAT Fest

Да оценим вкуса около нас!

Чухте ли вече? Ще има Бакхус StrEAT Fest – на 19 и 20 септември, събота и неделя, отново на Женския пазар. Пак ще бъде весело, интересно и вкусно – о да, много вкусно даже!

Ще има и ВИНО, разбира се. На Mastercard® TasteBox Vino Bar!

Благодарение на партньорството между Mastercard, André и DiVino, освен на 40 различни и вълшебни български вина – на чаша или цяла бутилка, разчитайте на вкусна модерна храна и на много награди.  

За кого са наградите ли? Тайната е в плащането с Mastercard… Тази година Бакхус StrEAT Fest предпочита безкешовите плащания повече отвсякога. Наградите са кулинарни - от André и винени - от DiVino. А най-големите награди ще ви разкрием скоро, само подсказваме, че са свързани с вкусни винено-кулинарни пътешествия.

Шеф Андре Токев и неговият млад екип ще ни зарадват с апетитни вкуснотии – модерни и креативни, приготвени с качествени фермерски съставки от малки местни производители. Защото държим да покажем колко добри продукти се произвеждат съвсем близо до нас.

А за виното… то е изкуство, живот и веселие. Вината на Mastercard® TasteBox Vino Bar по време на Бакхус StrEAT Fest ще бъдат български – не че не харесваме добрите световни вина, но постоянно се убеждаваме, че в България винарите правят все по-качествено, модерно и интересно вино. Нека да го опознаем! Акцентът е върху местните сортове – именно те ни отличават в необятния свят на виното…

Ще трябва да изберете сред 40 различни български вина, на около 15 малки бутикови изби. Големи вина на малки български изби! Има за всеки вкус и за всяка храна: свежи и сочни бели, оранжеви и пенливи, ароматни бели, елегантни червени – дръзки и съблазнителни, деликатни вдъхновяващи розета, бели с характер…

Чаша вино от Mastercard TasteBox Vino Bar – по ваш избор и наша препоръка – ви гарантира ПЪЛНО удоволствие от супер-стрийт храната, която опитвате!

Елате на Mastercard TasteBox Vino Bar-а за по чаша, или две… Ще има много настроение – за споделяне на вино и на разни весели истории.

 

19 и 20 септември 2020, събота и неделя

Mastercard TasteBox Vino Bar на Бакхус StrEAT Fest

Женския пазар, София