Начало - Статии и новини - Новини - Майсторите на българското вино, представени от Mastercard TasteBox by André & DiVino: Глушник
Новини
   

Майсторите на българското вино, представени от Mastercard TasteBox by André & DiVino: Глушник

30 септември 2020

Майсторите на българското вино, представени от Mastercard TasteBox by André & DiVino: Глушник

Предстои ново издание на Mastercard® TasteBox Майсторите на българското вино - серията от събития, посветени на малки и качествени български винопроизводители. През уикенда на 2, 3 и 4 октомври може да се запознаете с вината на изба Глушник, представени лично от част от екипа.  

Лозята, от които произхождат хармоничните и интересни вина на Глушник са край едноименното село в района на Сливен. Вината с марка Glushnik се радват на безспорно добър прием сред винолюбителите - те носят специфичен и разпознаваем характер, благодарение на иновативната и всеотдайна работа на вече известното трио млади технолози Николай Кръстев, Петър Георгиев и Радостин Милков. Освен много добри сортови вина от пино гриджо и розе от каладок, например, избата предлага вълнуващи сепажи на гевюрцтраминер с пино гриджо и мускат с вионие - вина, които са великолепни за различните видове и стилове храна в столичния кулинарен парк Quartal. 

А шеф Андре Токев е подготвил ново богато авторско меню в Mastercard Tastebox by André & DiVino, което хармонира с винената листа. Премиерата му ще е именно в съчетание с вината на Glushnik.

Удоволствието ви е гарантирано, защото желанието ни е да ви предложим още едно безценно преживяване! Елате и се насладете на великолепни български вина и научете повече от хората, които стоят зад тях!

Mastercard Tastebox by André & DiVino представя Майсторите на българското вино:
GLUSHNIK VINEYARDS
Къде: Mastercard TasteBox by André & DiVino, Quartal Food Park, бул. Черни връх 69, на 600 м от метро-станция Витоша в посока планината, от лявата страна на булеварда.
Кога:
2 октомври, петък – от 18:00 до 21:00 часа
3 октомври, събота – от 12:00 до 15:00 часа и от 18:00 до 21:00 часа
4 октомври, неделя, от 12:00 до 15:00 часа и от 18:00 до 21 часа


През цялата следваща седмица, 5-12 октомври 2020, в Mastercard TasteBox by André & DiVino може да опитате част от вината на Glushnik, съчетани с новото меню на шеф Токев. Заповядайте!
Работно време: всеки ден от 12:00 до 22:00 часа.

 

Още за платформата Mastercard TasteBox by Andrè & DiVino

Mastercard TasteBox by André & DiVino в Quartal предлага всеки ден от седмицата, включително в събота и неделя, модерна авторска храна по замисъл на шеф Андре Токев. Ястията може да съчетаете с някои от най-интересните български вина на малки качествени изби, като акцентът е върху местните български сортове.

Mastercard TasteBox дава възможност да се тестват нови продукти, рецепти и идеи и тези творчески експерименти на вкуса да достигнат до нови фенове. В Mastercard TasteBox by André & DiVino ще срещнете утвърдени кулинарни майстори и талантливи млади готвачи. Ще опитате най-актуалното, най-новаторското от вкусово-ароматния свят и ще го съчетаете с интересни качествени вина на избрани български производители, препоръчани и представени от специалистите на DiVino.

В Mastercard TasteBox by André & DiVino и Quartal се насърчват мобилни и безконтактни плащания: сигурни, бързи, удобни и с висока хигиена.

Най-добре заповядайте и опитайте!