Начало - Статии и новини - Advertorial - Moët & Chandon Grand Day – символът на всяко бляскаво парти
Advertorial
   

Moët & Chandon Grand Day – символът на всяко бляскаво парти

18 юни 2019

Moët & Chandon Grand Day – символът на всяко бляскаво парти

На 22 юни френската марка ще вдигне незабравим тост по случай 150-годишнината на Moët Impérial

Moët & Chandon има удоволствието да обяви своя ежегоден Moët & Chandon Grand Day – един ден на бляскави празненства по цялото земно кълбо, 24 часа, в които всички гости и приятели на марката, от всички краища на света, ще се съберат, за да вдигнат тост за 150 години Moët Impérial – емблемата на празненствата от 1869 г.

Тази година Moët & Chandon Grand Day – ежегодно събитие, състояло се за пръв път през 2016 г., ще продължи прекрасната традиция с бляскава поредица от партита, които отбелязват грандиозното пътешествие на Moët Impérial от световни подиуми до Холивудски червени килими, изпълващо лични и публични поводи със стил и вкус вече 150 години. През деня и вечерта и чак до малките часове на нощта, Moët & Chandon ще обедини милиони. От Ню Йорк до Ибиса и от Лондон до Токио с чаша, пълна с балончета и незаменимата емблема на всяко парти.

Днес Moët & Chandon е синоним на бляскаво празненство, защото вече близо три века комбинираме своя нюх и експертиза с изкуството за организиране на добрите събития, за да направим нашето шампанско перфектно и за интимни, и за грандиозни поводи, казва Натали Норман, директор международен маркетинг и комуникации за Moët & Chandon. С този Moët & Chandon Grand Day имаме удоволствието да отпразнуваме 150-годишнината на Moët Impérial – нашето емблематично шампанско, което олицетворява великолепието на Марката от 1869 г. насам.

От 1743 г. Moët & Chandon е майстор на първокласните събития и допринася за продължителната популярност на уникални инсталации като пирамидата от чаши шампанско, която се превръща в световна традиция. Днес пирамидата е един от ценените символи на Moët & Chandon и арт инсталации, които я възпроизвеждат в целия ѝ блясък, са планирани за събитията на Moët & Chandon Grand Day, за да представят духа на този ден, преливащ от щедрост и удоволствие.

Moët & Chandon Grand Day ще завладее сърцата ни с уникални и смайващи преживявания, започващи с дневни празненства и брънчове на бар тераси и златни плажове. Гостите ще бъдат поканени да отпразнуват техния незабравим #MoetMoment с чаша в ръка или със стилна мини-бутилка от неустоимото Moët Impérial – шампанско, запомнящо се със своя ярък плодов аромат, изкусителен вкус и елегантна зрялост.

Под звездното небе ще се сервират гурме вечери във френски стил, изпълнени с авторски комбинации от апетитни ястия и Moët Impérial, създадени от звездни шеф-готвачи специално за този повод и гостите на Moët & Chandon. За всички, които обичат дансинга Moët & Chandon Grand Day ще акомпанира своя уникален стил със Studio 1869 – съвременна интерпретация на блясъка и енергията на дискотеките от 70-те години, представена през гледната точка на Moët Impérial.

ЗA MOËT & CHANDON

Създадена през 1743 г. Moët & Chandon е марката, която представя шампанското пред света, като предлага селекция от уникални вина за всеки повод. От емблематичното Moët Impérial до колекцията Grand Vintage, от дръзкото Moët Rosé Impérial до новаторското Moët Ice Impérial, всяко едно шампанско очарова с ярък плодов аромат, изкусителен вкус и елегантна зрялост. Moët & Chandon празнува жаждата за живот. Всяка секунда някъде по света се отваря бутилка шампанско Moët & Chandon, затова знаем, че всяка секунда е преживяване, а всяко преживяване е #moetmoment, който да изживеем сега.

Следете страницата във facebook www.facebook.com/MoetBulgaria

за новини и празнувайте с на Moët & Chandon на 22 юни!

#moetmoment

#moetgranddaybg

www.moet.com