Начало - Статии и новини - Новини - Новият актуализиран DIVINO GUIDE Най-добрите български вина 2022 е тук
Новини
   

Новият актуализиран DIVINO GUIDE Най-добрите български вина 2022 е тук

08 юли 2022

Българските вина са не просто качествени, а и интересни, разнообразни като стил, модерни и вдъхновяващи. Някои от тях може да определим дори като изключителни! Професионалистите, на които ги дължим, работят с все по-голям размах, с все повече страст, въображение и прецизност. 

В актуализиранато издание на нашия гид DIVINO GUIDE Най-добрите български вина 2022, са включени 130 български винопроизводители заедно с информация за винените региони, за всяка изба и за най-добрите вина на повечето от тях с оценки и ценова категория.  

ПОРЪЧАЙТЕ ТУК!

Постарали сме се този джобен пътеводител да бъде добър ориентир за всеки, който има интерес към виното и иска да споделя със семейството си или с приятели добри български вина! Изданието е двуезично - на български и английски език, така че да служи и на всеки винолюбител от чужбина, любопитен да се запознае с регионите и произхода, със сортовете и стила на най-добрите български вина.    

DIVINO GUIDE 2022 включва и актуалната класация DiVino TOP 50 на най-добрите български вина и наградените в различни категории вина. Класацията, оценките и информацията за винарните са плод на целогодишната експертна работа на професионалистите от екипа на DiVino.

DiVino гидът съдържа и информация какви услуги за винен туризъм предлагат винарните. Така читателите могат да се ориентират кои изби приемат гости, организират дегустации и кои от тях разполагат с къща за гости, хотел и/или ресторант. 

Вярваме, че актуализираният DIVINO GUIDE 2022 ще ви помогне в избора на хубави български вина, на които да се наслаждавате, и ще ви въодушеви да предприемете винени пътешествия, за да почерпите знания за българското вино от извора. 

Новото издание на DIVINO GUIDE 2022 може да поръчате тук.