Начало - Статии и новини - Новини - Очакваме ви: Мястото е Mastercard DiVino бар на Бакхус Bar & Snack Fest
Новини
   

Очакваме ви: Мястото е Mastercard DiVino бар на Бакхус Bar & Snack Fest

24 август 2022

Септември е несъмнено чуден месец за събития на открито. На 10 и 11 септември Mastercard® DiVino бар ще ви очаква на Бакхус Bar & Snack Fest в парка на НДК пред Кино Кабана. Този път ще ви предложим коктейли с вино... Позволете да ви съблазним с нови вкусове!

Коктейлите празнуват своето възраждане, а виното винаги е било и ще бъде велика напитка. Като основа на коктейлите то достига нови измерения – там, в прегръдка с други великолепни съставки, виното се развихря в шеметен танц на вкуса.

Ще ви предложим 5 различни авторски винени коктейла – пъстри, модерни, различни, създадени и представени от майстора миксолог Павел Памукчиев.

Павел от Travel Cocktails е отдаден на иновативната миксология и на мисията си да развива коктейлната култура у нас. През 2018 печели приза за най-добър барман на България и се класира в топ 20 на най-добрите бармани в целия свят. Пропътувал е хиляди километри с коктейл-караваната си и е забъркал повече от 5000 коктейла – на всякакви места и по най-различни поводи.

Петте вълнуващи свръх интересни ароматно-вкусови микстури, са приготвени на основата на качествени български вина от местни сортове от пет различни винени региона:

BRUT FUSION (пенливо Edoardo Miroglio Brut Metodo Classico, агаве, портокалова вода, грейпфрут битерс)

MISKET TO HEAVEN (Chateau Copsa AXL Misket, средиземноморски тоник, краставица)

PINK ECLECTICO (Manastira Илая Mавруд розе, ликьор Italicus, сироп от бъз, прясно изстискан сок от лимон, ягоди, мента)

SANGRE DE GAMZA (Bononia Estate Gomotartzi Gamza, мед, дресинг от нар, отлежал портокалов битерс, газирана вода, пресни плодове)

SWEET LILLABY (Villa Melnik Sweet Wine Barrel Aged, виолетов ликьор, отлежал ром, кордиал бергамот, лавандула)

На Mastercard DiVino бар ще ви очакват и леки мезенца към коктейлите, а в рамките на фестивала ще може да се насладите на солени и сладки изкушения от pop-up ресторанти с майсторски приготвени на момента ястия и хапки. Ще има и десерти и супер качествен сладолед, но няма да има плащане в брой. Затова пък Mastercard са подвили много изненади и награди.

Във всеки от двата дни на фестивала използвайте Mastercard за плащания на обща стойност над 30 лв., покажете бележките на Mastercard DiVino бар и може да спечелите:

  • бармански курс при Павел Памукчиев
  • авторски коктейл
  • шот-сет за вас и четирима приятели
  • златен бокал
  • розова винена чаша
  • единичен шот

Очакваме ви!

Билети на:
EVENTIM: https://bit.ly/Tickets-BarSnackFest
Bilet.bg: https://bit.ly/BarSnackFest-Tickets