Начало - Статии и новини - Новини - Old & Rare Whisky Show с Джим Мъри в Пловдив
Новини
   
Old & Rare Whisky Show с Джим Мъри в Пловдив

08 ноември 2018, DiVino

Този уикенд Пловдив ще бъде центъра на уиски-вселената! Само на 9 и 10 ноември 2018 в The Whisky Library, Империал Хотел Пловдив най-сериозните ценители на редките и премиумни напитки ще имат възможността да се срещнат лично с Джим Мъри - критик No. 1 в света!

Събитието се нарича Old & Rare Whisky Show 2018 и фокуса му е главно върху стари, редки и колекционни уискита. По време на тридневното събитие всички уиски любители и ентусиасти могат да опитат срещу определена сума над 200 редки и стари уискита, някои от които на завидна стойност и бутилирани в изключително къси серии. Това е единствен шанс да се пробват уискита, отлежали 40, 50 и повече години, уискита бутилирани през 60-те, 70-те, 80-те години на миналия век – времената на разцвет в уиски индустрията.

Зад Old & Rare Whisky Show стоят Чист. Зрял. Малц – Асен Станев и Георги Точев. Асен е идеолог и организатор на редица събития и инициативи, свързани с качествени високоалкохолни напитки. Познат е и от задълбочените материали за уиски и ром в списание DiVino и други издания, както и от Craft Spirits Taste и множество дегустации, класове, семинари на тема високоалкохолни напитки. На Чист. Зрял. Малц и Асен Станев дължим и гостуването на Джим Мъри в България.

Билети можете да закупите на място, като в цената на билета са включени дегустационни кредити, дегустационна чаша и бюфет.