Начало - Статии и новини - Новини - Отдайте се на винен туризъм с летния брой 42 на DiVino Magazine
Новини
   

Отдайте се на винен туризъм с летния брой 42 на DiVino Magazine

20 август 2021

Ако се интересувате от вино, най-вероятно ще изпитате огромно удоволствие от всяко винено пътешествие. Виненият туризъм обогатява познанията ни и за виното, и за мястото, откъдето произхожда, и за културата и традициите на района. И ни среща с всеотдайните и способни хора, които го създават! Преживяванията по време на вино-пътешествията винаги са щастливи, емоционални, незабравими: дегустации и разходки сред лозята, дивни гледки, разкази и легенди за земята, за района, за гроздето и превръщането му във вино, хубава храна за виното – традиционна, истинска… Всъщност възможностите клонят към безкрай.

Посветихме летния брой 42 на DiVino Magazine на винения туризъм в България и ви предлагаме куп привлекателни идеи за винен тур – пътища, места, лозя, изби, исторически, археологически или други културни и природни забележителности. Преоткрийте България чрез виното! Опознайте българското вино, за да го обикнете! А ако ВЕЧЕ обичате българското вино, приключенията по винените пътища така и така са близки на сърцето ви и просто може да почерпите още идеи.

В броя ще намерите и ценни професионални анализи за значението, състоянието, потенциала  и перспективите на винения туризъм като важна част от туристическия бранш в страната ни. 

Автори на анализите и пътеписите за вино турове из България са опитни винени гидове – професионалисти с умения и образование както в областта на виното, така и в сферата на туризма. Може спокойно да им се доверим. Затова ви каним на обширна винена обиколка из цяла България с новия брой на списание DiVino! А също и в красивата зелена испанска област Галисия с Ирина Софранова и Яна Петкова от Avinissima.

Поръчайте DiVino 42 на vintageclub.bg

DiVino e българското списание за вино, винена и кулинарна култура. Издава се в 4 броя годишно и е създадено за хората със засилен интерес към виното и всички качествени напитки и храни, към производителите им, към добрите ресторанти, към зелената философия, към пътешествията… 

DiVino Magazine се предлага и в:

Обектите на Inmedio в моловете на София, Стара Загора, Бургас, Ямбол, Варна, Габрово, Пловдив, Русе; Relay и One minute
Супермаркети Кауфланд и Фантастико
Книжарници Хеликон
Магазини Casavinо и Orenda
Вино и сирене за приятели
Бензиностанции OMV