Начало - Статии и новини - Новини - Представиха La Maison de Katarzyna с бляскаво градинско парти в сърцето на София
Новини
   

Представиха La Maison de Katarzyna с бляскаво градинско парти в сърцето на София

30 юни 2021

Катаржина Естейт - една от най-успешните български изби, стартира лятото с градинско парти в La Maison de Katarzyna на столичния булевард Патриарх Евтимий, посветено на приятели и почитатели на избата и хубавото българско вино. La Maison de Katarzyna Wine & Tapas работи вече от година, но едва сега ситуацията с пандемията позволи това прекрасно място за вино и деликатеси да бъде представено подобаващо.

Топлата вечер се превърна в истински празник на хубавото вино, доброто настроение и красивата музика, изпълнена от талантливите Белослава и Живко Петров. Почитатели и приятели на La Maison de Katarzyna дегустираха специална селекция нови вина на Катаржина, които ще бъдат особено актуални през предстоящия летен сезон, когато се консумира предимно бяло и розе. Изненада за всички беше и сладоледът, произведен специално с вина на Катаржина Естейт.

Щастлива съм, че започваме сезона с винено събитие на това прекрасно място в сърцето на столицата. Въпреки изминалата година, която беше трудна за всеки бизнес, ние предприехме тази стъпка и създадохме La Maison de Katarzyna с цел да бъдем по-близо до вас, нашите клиенти, да можем директно да презентираме вината си и да даваме отовор на всичките ви въпоси. La Maison de Katarzyna е нашата сбъдната мечта, каза пред гостите на събитието управляващият директор на избата Цветелина Николова.

В La Maison de Katarzyna е магазин и вино&тапас бар, който предлага целият асортимент на винарска изба Katarzyna Estate, но също и внимателно подбрани сирена, сурово сушени меса и други мезета от най-висок клас, както и специална селекция чайове и великолепно кафе. Елегантното оформление и грижата към всеки детайл допълват приятното винено-кулинарното изживяване.