Начало - Статии и новини - Новини - Spirits Selection - един конкурс, много възможности!
Новини
   

Spirits Selection - един конкурс, много възможности!

17 март 2022

 

Остава малко повече от месец до 22 април 2022 година, когато е последната възможна дата за регистрация на проби в единствения по рода си пътуващ конкурс за спиртни напитки в света - Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles. Състезанието, в което вземат участие над 100 съдии от близо 30 националности, тази година ще се проведе на остров Гваделупа, френски отвъдморски департамент. 

Разнообразието от категории в света на спиртните напитки е това, което прави особено вълнуващо участието в подобни състезания, но те са безценен опит за всеки професионалист, казва Юлия Костадинова от екипа на DiVino, която е и част от комисиите на състезанието. За България и българската ракия има специално място в конкурса и всяка една проба се разглежда изключително внимателно, оценява се много прецизно. Какъв по-добър начин за нас да си сверим часовниците?, завършва тя.

 

За българските участници е създадена специална логистична организация, като пробите се изпращат до адрес директно в София, от където се консолидират с цел минимизиране на разходите. 

Регистрирайте вашите проби за участие ТУК

DiVino е официален медиен партньор на конкурса.