Начало - Статии и новини - Новини - Уикенд за двама и още куп награди ви очакват при Mastercard DiVino Bar на Бакхус Fish Fest
Новини
   

Уикенд за двама и още куп награди ви очакват при Mastercard DiVino Bar на Бакхус Fish Fest

26 септември 2022

Моретата и океаните, реките и езерата – те позволяват да се наслаждаваме на вкусна, здравословна, разнообразна и вдъхновяваща храна. При това храна, която е вечно влюбена във виното. Също като вас и нас! 

Предстоящото издание на Бакхус Fish Fest - на 1 и 2 октомври 2022, в парка на Военна академия, София - се очертава като несравнимо вкусно, морско, винено, пълно със съблазни и безгрижно настроение. А за апетитните ви рибни ястия на Mastercard® DiVino Bar предлагаме десетки различни вина от български изби, за които качеството е религия. Изберете на чаша или цяла бутилка сред елегантни и уханни бели, нежно розе, леки червени или пенливи вина за чиста радост!

Събитието е изцяло безкешово и ако плащате с Mastercard® може да спечелите ценни награди! Призовете, които ще изтеглите на Mastercard DiVino Bar са разнообразни, по-големи и по-малки, но всички са привлекателни. 

А най-голямата награда е направо мечта! Дълъг уикенд за двама в Bononia Estate Winery & Resort. Включени са две нощувки със закуска, две вечери с включено вино, ползване на СПА зоната, специален тур из винарската изба с дегустация на подбрани вина.

Bononia Estate Winery & Resort впечатлява с гледки, архитектура, размах, кухня и, разбира се, с великолепно вино. Мястото съхранява история на три века. Днес луксозният бутиков комплекс на самия бряг на река Дунав, между селата Кошава и Гомотарци, открит през лятото на 2022, е допълнение към избата и лозята на Бонония Естейт. Слави се с атмосфера, която ни пренася в друга епоха и дава усещане за безметежност и презареждане.

Хотелът разполага с 22 бутикови стаи, всяка със собствен стил и характер. Infinity басейн с величествена гледка към Дунава и СПА зона с оборудване от най-висок клас също се грижат за щастието на гостите. 

Виното разкрива своите тайни чрез обиколка, включваща както производствената част, така и историческите коридори и подземията от ХIX век, а всеки тур завършва с дегустация на прекрасните вина на Бонония. Северозападът е Меката на местния сорт гъмза и енолозите на винарната се отнасят грижливо и сериозно към него, за да възраждат и надграждат местните винарски традиции. 

За качеството на виното и храната в Bononia Estate красноречиво говори фактът, че производствен директор на винарната е един от най-талантливите и утвърдени български енолози, Стефан Пирев, а шеф-готвач на комплекса е Филип Захариев - прочул се със своята изобретателност в кухнята и със страстта си към природата и натуралната храна на Северозапада. 

На брега на Дунава с чаша великолепно вино в ръка - кой не би го пожелал! Дайте шанс на късмета си...

Всички останали призове, които може да изтеглите на Mastercard DiVino Bar, също ще ви зарадват - сред тях са кашон подбрано българско вино, билети за DiVino.Taste Форум на българското вино 2022, чаша вино от бара и още много привлекателни предметни награди. Достатъчно е да плащате с Mastercard навсякъде на Бакхус Fish Fest и да представите бележки за минимум 30 лева при Mastercard DiVino Bar.

И най-вече да се забавлявате с добри приятели, вкусна храна и прекрасно българско вино! Заповядайте на Mastercard DiVino Bar - на Бакхус Fish Fest 2022

Кога: 1 и 2 октомври, събота и неделя, от 10:00 до 22:00 часа
Къде: Парка на Военна академия, Централен вход, бул. Евлоги и Христо Георгиеви

Събитието е изцяло безкешово.

Билети: в мрежата на eventim и на bilet.bg