Начало - Статии и новини - Новини - Whiskey Fest Sofia ще се проведе в началото на октомври
Новини
   

Whiskey Fest Sofia ще се проведе в началото на октомври

29 септември 2022

Whiskey Fest Sofia 2022 ще се проведе от 7 до 9 октомври в София в Sofia Event Center. Специално за събитието в България ще дойде световно известният уиски и ром експерт Сайрел Малд. Той е посланик на Scotch Malt Whisky Society, съдия в европейски и световни състезания, главен изпълнителен директор на Rum Intelligence SAS, компанията организатор на International Sugarcane Spirits Awards. Освен това е един от авторите на Iconic Whiskey, пътеводител за уиски от 447 страници с изброени 1000 уискита. Iconic Whiskey е публикувана в 26 страни и е от петте най-разпространени книги за спиртни напитки в света.

По време на Whiskey Fest Sofia 2022 Сайрел Малд ще проведе два майсторски класа, които са планирани на 7 октомври 2022, петък, от 21:30 и на 8 октомври 2022, събота, от 19:30. На неговите и на всички останали интересни майсторски класове може да се запише всеки желаещ. Моля вижте програмата тук.

Всеки посетител на Whiskey Fest Sofia 2022, който обиколи над 20 щанда в зала уиски и събере печати в своята книжка-гид, ще може да участва в тобмола, която ще се проведе в последния ден на фестивала. Голямата награда е пътуване до дестилерията на Jack Daniels в Линчбърг.

Всеки закупил билет ще получи професионална уиски чаша и освен на множеството напитки, ще може да се наслади на атракции като коктейли от сухия режим на САЩ, мини голф с инструктор, пура бар, разнообразна храна и множество игри с награди.

Whiskey Fest Sofia от 7 до 9 октомври в Sofia Event Center. На събитието се допускат само лица над 18 години. Присъствието на деца с придружител няма да е позволено.

Билети: https://bit.ly/3x0z5uN