Начало - Статии и новини - Статии и новини - Wine & Spirits Show 2021 е място за бизнес и вдъхновение
Статии и новини
   

Wine & Spirits Show 2021 е място за бизнес и вдъхновение

21 април 2021

С удоволствие уведомяваме всички заинтересувани, че след известен период на принудително въздържание от събития на живо, дългоочакваното Wine & Spirits Show ще се проведе от 13 до 15 май 2021. Изложението ще бъде разположено навън и ще заеме обширното открито пространство в комплекса на Интер Експо Център София.

Wine & Spirits Show е нов формат на професионално изложение, което събира значима и представителна част производители, вносители и търговци на вино, високоалкохолни напитки и бира и привлича реални бизнес клиенти: дистрибутори, ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери – накратко всички професионалисти в този обширен бранш.

Вече над 50 изложители са потвърдили участието си!

Портфолиото на новото Wine & Spirits Show SHOW обхваща вино и бира, а също водка, уиски, коняк, джин, анасонови напитки и други качествени алкохолни дестилати – както продукти на индустрията, така и премиумни крафт и арт напитки във всяка една категория. Напитките ще могат да бъдат дегустирани и дискутирани на щандовете на изложителите.  

Освен за бизнеса, в това свое първо издание Wine & Spirits Show е привлекателно събитие и за любители на качествените напитки, за виноценители и за всички хора с интерес към света на добрите вкусове. Защо? За да бъде изложението в максимална подкрепа на бранша в усложнената и критична обстановка, на щандовете могат да се извършват и преки продажби – така крайните клиенти имат шанса да закупят от самите производители напитките, които са харесали при дегустациите.

Провеждането на бизнес шоуто на открито и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки позволява всички изложители, бизнес клиенти и посетители да се чувстват свободно в напълно безопасна и удобна среда. От своя страна модерните шатри и конструкции, които ще бъдат изградени, дават възможност за спокойно провеждане на събитието при всякакви метеорологични условия.

Wine & Spirits Show ще предлага и богата зона Food Park – с висококачествено кафе, разнообразна вкусна храна и условия за отмора и разговори.

Стремежът на организаторите – Интер Експо Център и DiVino – е да се създаде делова и вдъхновяваща професионална атмосфера за представителите на бизнеса – изложители и клиенти, както и интересно и полезно познавателно преживяване за всички останали посетители.

Заповядайте на Wine & Spirits Show!

Кога: от 13 до 15 май 2021 – четвъртък, петък и събота

Къде: Интер Експо Център София – площите в западната част на комплекса, с вход непосредствено до станцията на метрото (до зали 1 и 2 и пред зали 5 и 6)

Работно време:
от 12:00 до 20:00 часа – 13 и 14 май, четвъртък и петък
от 11:00 до 19:00 часа – 15 май, събота

С билети може да се сдобиете от ТУК