Начало - Статии и новини - Новини - Зимният брой 33 на DiVino.Magazine!
Новини
   

Зимният брой 33 на DiVino.Magazine!

29 декември 2018

Зимният брой 33 на DiVino.Magazine!

Вече може да бъде открит на пазара брой 33 на DiVino Magazine. Зимният брой е посветен на знаменитости от света на виното и гастрономията, които гостуваха през ноември 2018 на DiVino.Taste и GastronomiX. Повече от интересни са интервютата с тези изключителни професионалисти на световно ниво, всеки от които задава тона в своята област от винения и кулинарно-ресторантьорския свят: Том Стивънсън - най-известният и утвърден в света дегустатор и критик на шампанското и останалите пенливи вина, Кори Райън - живата легенда на виното в Австралия, Емилио Ротоло - собственик на митичната италианска изба Скиопето, Райнхард Льовенщайн - производител на уникални ризлинги в Мозел и двузвездните испански топ готвачи - шеф Едуар Шатрук от Disfrutar в Барселона и шеф Марио Сандовал от Coque в Мадрид...

 

Брой 33 съдържа и любопитни разкази за Китай - едно винено пътешествие в древния азиатски гигант и кулинарна история за трите най-използвани китайски продукти.

От DiVino 33 ще научите още за завръщането на шардонето у нас и по света, както и кои са най-добрите български вина от този голям бял сорт...  Това не е всичко, но нека има и изненади.

Екипът на DiVino ви пожелава да посрещнете весело новата година - с любими хора, с прекрасни вина и вкусна храна! Нека 2019 да е здрава и успешна!