Западна тракийска низина
ВИ Драгомир
Годишно производство: 60000 бутилки

Винар: Наталия Гаджева, Константин Стоев

Собственик: Наталия Гаджева, Константин Стоев

Производител: Драгомир

Винарско имение Драгомир е един от новите проекти в българското винарство.

Особеното тук е, че собствениците му са утвърдени имена във винарските среди, успешно практикуващи професията. Това са енолозите Наталия Гаджева и Константин Стоев, които са и майстори на всички вина, излезли под бранда на Драгомир - Pitos, Sarva, Karyzma, All In One, Amritta и розовото вино Sarva Rose.

Местоположението на избата и кокетната дегустационна зала е в град Пловдив, на много комуникативно място, на бул. Кукленско шосе, което вече се е превърнало в център за ценители на добрата храна и хубавото вино не само от града на тепетата. 

В малката, бутикова винарна ще ви посрещнат Наталия и Константин - собственици и винари, които имат дългогодишен опит във винения бранш и сериозни наблюдения върху потенциала на различни микрорайони в България, защото, както те самите казват, "това е решаващ фактор за крайния резултат". Наталия и Константин не просто искат да правят хубаво вино, те търсят виното с характер. 

Винарското имение е изключително подходящо както за приятен следобед с чаша вино, така и като колоритна част от туристическа обиколка на Пловдив и региона. Там ще срещнете топлината на голямата любов към виното и ще се запознаете с целия му производствен цикъл - от лозето до малките, качествени френски бъчви, с които работят в Драгомир.

В доказателство за нашите думи, ето какво споделят винарите от избата:

"Концепцията ни е да изразим спецификата на всеки микрорайон и да поднесем с вината си чаша удоволствие на всеки един наш гост. Заповядайте в Пловдив, за да се уверите сами".

Дегустации: По предварителна заявка на имейл office@dragomir.bg или телефон: +359-888-325-830

ВИ Драгомир ВИ Драгомир ВИ Драгомир ВИ Драгомир ВИ Драгомир ВИ Драгомир ВИ Драгомир ВИ Драгомир
ВИ Драгомир
ВИ Драгомир
ВИ Драгомир
ВИ Драгомир
ВИ Драгомир
ВИ Драгомир
ВИ Драгомир
ВИ Драгомир