Начало - Статии
Статии и новини
Рубрики:

Близкото бъдеще на виното: прогнозата на Марин Атанасов

Според един от водещите сомелиери у нас виненият свят става все по-отворен за нови региони, мерлото се завръща, интересът към натуралните вина расте... 

Близкото бъдеще на виното: прогнозата на Гергана Тодорова

Виното ще търси все повече диалог с публиката и все по-важен ще е човешкият фактор – кой и как го е произвел. Това е само част от прогнозата на Гергана Тодорова.

Близкото бъдеще на виното: прогнозата на Яна Петкова

Какви са предвижданията на уважавания винен професионалист Яна Петкова за близкото бъдеще на виното...

Cacio e pepe: Гениално и просто по италиански

Качо е пепе (cacio e pepe), само с три прости съставки, представлява богата и вкусна италианска паста, която е трудно да не заобичате. 

Gamza Traditions & Ризото с печено цвекло - за хармония и удоволствие

Съчетайте Gamza Traditions и богато деликатно ризото с печено цвекло - за хармония и наслада на сетивата.

На разходка из Южна Моравия

Моравия е най-южната част на Чехия, приказно красива и безкрайно разнообразна. Вили Гълъбова разказва за пътуването си там.

Брой 40 на списание DiVino дойде заедно с новата година

Брой 40 на списание DiVino дойде заедно с новата 2021 - различен и интересен. В основната си тема е посветен на авангардната архитектура на виното...

Винените райони в България: Вечната дилема - Втора част

Винените райони в България: Вечната дилема - II част След 1935 г., до края на 80-те  

Книгата ТАКА БИ СТЪКМИЛА ЛЕЛЯ ТИ е чудесен подарък за празници и делници

Дни преди Коледа излезе третата кулинарна книга на професора по история Петър Стоянович, ТАКА БИ СТЪКМИЛА ЛЕЛЯ ТИ - чудесен подарък за делници и празници.

Последствията от Covid-19 за винения бранш: Бизнес доклад на ProWein за 2020, II част

Реакции на бранша, промяна в поведението на потребителите, очаквания, пренастройване за бъдещето