Начало - Статии и новини - Новини - Семейството на DiVino се увеличи със списание
Новини
   

Семейството на DiVino се увеличи със списание

13 октомври 2011, DiVino

Семейството на DiVino се увеличи със списание

С радост ви съобщаваме, че новото ни списание – DiVino Magazine, вече е на пазара. То е резултат на нашата дългогодишна любов към виното. То е един друг начин да стигнем до вас. Начинът, който познаваме и се предполага, че донякъде владеем.

С DiVino Magazine може би ще ви кажем нови неща. Може би ще ви припомним някои позабравени стари, или теми, които са били особено значими тук, в сайта DiVino.bg.

Информацията безспорно е най-важна, но не по-малко важно е настроението, което DiVino Magazine се надяваме да създава у вас (а преди това и у нас) и начинът, по който ни помага да гледаме на живота – с респект към Земята и към това, което хората получават от нея с труда си.

Добри вина, вкусни продукти, интригуващи вкусови съчетания, портрети на хора, които обичат работата си и я вършат с отдаденост, уникални храни и напитки, пътешествия за ценители и голяма доза зелена философия – това е нашата рецепта за вашите спокойни часове със списание (и чаша вино) в ръка. Списание, отпечатано на рециклирана хартия, разбира се.

Екипът е познатият от сайта DiVino.bg с няколко важни допълнения – главния редактор Вера Петрова, Веселина Маринова, която ръководи екипа на сп. Меню, графичния дизайнер Румен Димитранов, фотографите Драгомир Матеев и Николай Камбуров, чиито снимки виждате и в сайта, но списанието им придава една съвсем друга светлина.

Да си пожелаем зареждащи срещи!

 

DiVino Magazine ще намерите:

В магазините за вино: Casavinо, Vinello, Cheers, Wine.bg

В обектите на Inmedio в Моловете в градовете София, Стара Загора, Бургас, Ямбол, Варна, Варна, Габрово, Пловдив, Русе, в Relay и One minute.

Книжарници: Сиела (от другата седмица и по другите големи вериги книжарници)

Он-лайн магазин – Vintageclub.bg