Начало - Статии
Статии и новини
Рубрики:

Как Вила Ямбол покори световната винена сцена – интервю с изпълнителния директор и главен енолог на избата, Красимир Аврамов

Интервю на Валентина Филипс с изпълнителния директор и главен енолог на Вила Ямбол, Красимир Аврамов, по повод големия успех на CMB.

Tuttofood проведе от 8 до 11 май едно от най-динамичните си издания досега

Tuttofood в Милано, едно от водещите европейски хранително-вкусови изложения, приключи с над 83 000 регистрирани търговски посетители.

CASAVINO ви кани на Taste Champagne & Sparkling Wines!

CASAVINO изгарят от страст към пенливите вина и ни канят да я споделят с нас на Taste Champagne & Sparkling Wines - на 10 юни. 

Grand Austrian Tasting 2023: 15 години австрийско вино в България

GAT - Голямата австрийска дегустация - ще се проведе на 9 юни в София, от 13.00 до 20.00 ч. на терасата на Rooftop Bar - Kitchen 59.

Concours Mondial de Bruxelles 2023 приключи с голям успех за българското вино

Честит празник на всички читатели! С радост и гордост, на днешния ден ще публикуваме всички медалисти от България на приключилия преди дни Concours Mondial de Bruxelles - CMB2023.

Tenevo Vineyards е най-доброто червено вино на Concours Mondial de Bruxelles 2023

Tenevo Vineyards на Вила Ямбол е първото в историята на CMB най-високо оценено червено вино (Red Wine Revalation) от България!

Copsa Open Art Fest празнува изкуството, розите и доброто вино

От 26 май до 2 юни Шато Копса ще бъде домакин на Open Art Fest, който съчетава съвременно изкуство, великолепно вино и празник на розите!

Обиколихме целия винен свят на Discover.Vino 2023

След тригодишно прекъсване голямото изложение за чуждестранни вина у нас, Discover.Vino, се завърна успешно на 13 и 14 май в зала 3 на НДК!

Как myPOS адаптира решенията си спрямо нуждите на винарските бизнеси в България

Интервю с Полина Тоскова, управляващ директор на myPOS - компанията, предлагаща модерни платежни решения, на които се доверяват близо 30 бизнеса от винарската индустрия, както и Българската асоциация на винените професионалисти.

Discover.Vino 2023: Изследвайте планетата на виното!

Обиколете целия винен свят за 2 дни в София! Това е възможно  само на Discover.Vino, на 13 и 14 май 2023.