Начало - Статии
Статии и новини
Рубрики:

Чист.Зрял.Малц - Craft Spirits Taste

На 11 октомври Чист.Зрял.Малц - Craft Spirits Taste, заедно с партньорите си от DiVino и Cine Grand, ви кани на второто специално събитие - дегустация на високоалкохолни крафт напитки от най-висока класа.

Бирен фест в Метро!

Фестивалът започва на 20 септември и ще продължи до 3 октомври. В магазин Метро София на булевард Цариградско шосе ще бъдат организирани общо 24 дегустации на 9 различни марки бира. По време на дегустациите, клиентите ще могат да опитат бири като Paulaner, Weihenstephaner, Erdinger, Heineken, Starobrno, Hoega

Ивайловград отново почете кулинарните традиции

Фестивалът „Кулинарното наследство на Тракия“ събра за седми пореден път любители и майстори на автентичната храна от България, Франция, Гърция и Турция в началото на септември в Ивайловград.

Маркиз Лодовико Антинори и бисерите на Болгери

Маркиз Лодовико Антинори е по-малкият брат в прочутата фамилия Антинори, която произвежда вино от ХIV век.

В Пловдив с Mood for Food

Mood for Food Street Festival - от 14 до 16 септември 2018 в Пловдив - ще даде старт на вкусната част от супер интересната програма на Пловдив - Европейска столица на културата 2019. Наслада от храната и виното. Споделяне на преживяването. Забавление с любимите хора. Това е философията на Mood for Food – уличен кулинарен фестивал, който предлага храна за всички сетива.

Пето издание на Sofia Restaurant Week

Фестивалът на софийските ресторанти ще се проведе от 16 до 22 септември и ще предложи селекция от 29 гурме менюта от по три степени на фиксирана цена от 29 лв. за всяко.

20 медала за България от Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles!

Вчера навръх националният празник Съединението на България дойдоха радостни новини от Брюксел, където са се обработили резултатите от проведения по-рано в Пловдив международен конкурс Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles.

Непотворимата българска баница

В търсене на перфектната комбинация

Две от кандидатурите в Кулинарното наследство на България

23-годишната Камелия Димова е от Габрово и кандидатства в конкурса на Метро и Българската асоциация на професионалните готвачи - Кулинарното наследство на България с вдъхновяващ свой продукт: твърд мармалад от сини сливи, който е по-вкусна разновидност на прочутия местен пестил, наричан още габровски шоколад.