Начало - Статии
Статии и новини
Рубрики:

Елена Брукс празнува юбилей

Елена Голакова Брукс днес навършва 40 годишна възраст. 

Акцент на DiVino.Taste 2018: традиционните български сортове

България винаги е била по-известна с червените си вина от местни сортове, но през последните години тази тенденция започна да се променя.

Звездни испански шеф-готвачи с майсторски класове на GastronomiX 2018

В началото на месец ноември предстои GastronomiX 2018. Третото издание на единствения у нас професионален форум за висша кулинария ще се проведе тази година от 7 до 10 ноември – от сряда до събота, в зала 6 на Интер Експо Център, в рамките на СИХРЕ. Ключова част от програмата са майстор?

Master of Art Film Festival

Филмовият фестивал Master of Art е международен филмов фестивал за документални филми за изкуство. Той се провежда в три града в България — София, Пловдив и Варна. Фестивалът е фокусиран върху различни артистични подходи в изкуството. Целта на фестивала е да показва докум?

ProWein

Най-голямото винено изложение в света и тази година събира целия винен свят в Дюселдорф, Германия, между 17 и 19 март 2019.  Тази година шоуто No.1 за нашия бранш навършва 25 годинии под мотото Same but different (Същото, но различно), тази година ще има цяла нова палата посветена на занаят

GastronomiX 2018

В началото на месец ноември предстои GastronomiX 2018. Третото издание на единствения у нас професионален форум за висша кулинария ще се проведе тази година от 7 до 10 ноември в зала 6 на Интер Експо Център, в рамките на мегаизложението за хотелиерско и ресторантьорско оборудване.

Програмата на DiVino.Taste 2018 – по-богата и по-разнообразна отвсякога

Осмото издание на DiVino.Taste ще се проведе от 23 до 25 ноември, в зала 5 на Интер Експо Център София!

Vinitaly 2019

Едно от най-значимите изложения за вино в Европа и със сигурност най-силното винено събитие на Италия е Vinitaly. 

DiVino.Taste 2018 е в Интер Експо Център София

От 23 до 25 ноември тази есен зала 5 на Интер Експо Център София ще се превърне в най-голямата дегустационна зала на България! Предстои DiVino.Taste - най-силният и многолюден форум на българското вино у нас, където среща си дават и най-малките, и най-големите в бранша.

DiVino.Taste 2018

През ноември 2018 DiVino.Taste отново ще се събере най-добрите български изби на едно място. Запазете си 23, 24 и 25 ноември, защото през тези три дни отново ще се говори само за българско вино. Мястото е Интер Експо Център, София.