Начало - Статии и новини - Новини - Discover.Vino World представя: 60 от световните вина легенди!
Новини
   

Discover.Vino World представя: 60 от световните вина легенди!

08 май 2018, DiVino

Discover.Vino World представя: 60 от световните вина легенди!

Много от най-великите вина в света ще бъдат достъпни за дегустация на Discover.Vino World – изложението на чуждестранни вина, което ви очаква на 11 и 12 май, петък и събота, в Интер Експо Център.

За пръв път у нас, и то именно на Discover.Vino World, се създава Fine Wine Corner - зона с 60 от онези вина, които дават живот на легендите: изискани, от най-висока класа, бутилки за колекционери, вина гордост не само за производителите си, но и за регионите и страните, където се създават.

Сред 60-те бутилки във Fine Wine Corner блестят някои забележителни супертоскански вина и великолепни Бароло и Барбареско; продукти на легендарни тероари като Шабли или Кот де Бон в Бургундия и Шатоньоф-дю-Пап в Долината на Рона, стари благородници от Бордо, велики испански класики от Риоха и Приорат… В тази елитна селекция е и аристокрацията на Новия свят – впечатляващи вина от Напа, Калифорния, също от Чили, Нова Зеландия и Австралия…

Във Fine Wine Corner всеки посетител на Discover.Vino World може да дегустира най-елитните световни вина срещу кредити от електронните DiVino карти, а броят кредити е различен за всяко вино. Дегустационната доза за вината от Fine Wine Cornere30 мл.

Fine Wine Corner е сбъдната мечта за всеки ценител и елитна школа за професионалистите. Възползвайте се!

Официален магазин на Discover.Vino World ще бъде Casavino! Освен че ще имат възможност да дегустират над 600 вина от цял свят, посетителите ще могат и да си купят тези, които са харесали най-много. Благодарение на партньорството с Casavino и с подкрепата на вносителите, представените по време на събитието вина ще се предлагат на специални цени.

Кога: 11 и 12 май 2018, петък и събота

Къде: София, Интер Експо Център, зала 5

Работно време

11 май 2018, петък - 17:00 до 21:00 часа (вход с билети)

12 май 2018, събота - 12:00 до 20:00 часа (вход с билети)

Вход за 1 ден

19 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg

25 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Вход за 2 дни

24 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg

30 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Заедно с билета за Discover.Vino World – независимо дали е за 1 или за 2 дни – получавате DiVino електронна карта, заредена с 15 електронни талона (1 талон = 1 лев). Част от вината ще се дегустират само срещу кредити. С електронни кредити ще може да купувате и подбрани храни, кафе и деликатеси, както и бутилки вино от специално изградения магазин Casavino по време на изложението.

Може да зареждате допълнително своите електронни карти без ограничение.

Изследвайте планетата на виното!