Начало - Вино
Вино
Lege Artis Sauvignon Blanc 2022
Леге Артис

България, Дунавска равнина
совиньон блан

Нежен светло златист цвят. Елегантен нос със сортови акценти на сено, сладък цитрус и самардала (зелена сол). Сочно и свежо, леко тяло с хармоничен финал. 

Произведени до 20 000 бутилки Дегустирано януари 2024

Да се пие веднагаДа се пие веднага
18 лв.
86 точки