Начало - Вино
Вино
San Pedro Castillo de Molina Cabernet Sauvignon Reserva 2011
San Pedro

Чили, Чили, n/a, n/a
каберне совиньон

Много сладък нос с аромат на вишна и акценти на опушено месо, дивеч и кожа. Средно, сочно тяло със стопени танини и свеж финал.

Дегустирано февруари 2014

Да се пие веднагаДа се пие веднага
Сделка18 лв.
87 точки