Начало - Вино
Вино на фокус

Gamza Traditions 2017

Gamza Traditions 2017 на Видинска гъмза е подчертано свежо, елегантно и сочно вино, подходящо както за аперитив, така и за компания на най-разнообразни храни.

Royal Rouge Cabernet Franc 2019

Расов каберне фран без дъб, който ще обогати всеки празничен обяд или вечеря – сочна и свежа компания и за постни, и за месни специалитети!

Levent Chardonnay Unoaked 2019

Елегантно, чисто и фино шардоне без дъб с великолепна свежест и сатенена гладкост. 

H`s Misket Kaylashki 2019

Кайлъшки мискет 2019 на Haralambievi е хармонично и ароматно вино, свежо и деликатно, което изразява по великолепен начин потенциала на този местен сорт от района на Плевен.

Katarzyna Estate Contemplations Chardonnay 2019

Едно необикновено и артистично шардоне, което предизвиква размисли и съзерцание и никога няма да спре да ви изненадва и предизвиква.

Topolitsa Syrah 2016 Vineyards Selection

Domaine Bessa Valley Enira White

Moët & Chandon Impérial

Edoardo Miroglio Brut Blanc de Blancs

Естествено пенливо вино по класическа технология. Сортов състав: шардоне 100%. Цвят: Сламено-жълт със златисти нюанси. Продължителен и фин перлаж. Аромат: Интензивен, елегантен, фин. Усеща се комплекс от аромати на грейпфрут, лимон и бели плодове, а във

Les Oliviers Rose Côtes de Provence

Прованс, където се намира изба Château de Berne, е една от най-вълнуващите области в света, когато говорим за висококачествени розета. Типичният средиземноморски климат, малкото валежи, горещото лято и меката зима са предпоставки да наричаме и днес Прованс Столицата на розето.