Начало - Статии и новини - Новини - Летният брой 35 на DiVino.Magazine!
Новини
   

Летният брой 35 на DiVino.Magazine!

31 юли 2019

Летният брой 35 на DiVino.Magazine!

В най-новия брой на DiVino.Magazine отделяме заслужено внимание на българските бели вина. Освен, че стават все по-добри, общата тенденция е към по-натурален, по-елегантен и свеж характер, който отразява спецификата на тероара. На страниците на списанието ще откриете десетки български бели и розета, които ще ви доставят голямо удоволствие.

В брой 35 се отправяме и на винено-кулинарно пътешествие в…Швейцария! Алпийската страна може да е известна със своите шоколади, банки и живописни пейзажи, но определено има какво да покаже, както при вината, така и при традиционните си местни продукти. Ще ви запознаем отблизо и едно от най-прочутите швейцарски сирена - грюер. А изключително интересния си опит ще сподели италианецът Джампаоло Гаярин – един от най-уважаваните и утвърдени експерти, технолози и дегустатори в света на сирената.

Пътешествието продължава и с винена обиколка из европейската част на Турция - полуостров Галиполи.

Летният брой на DiVino.Magazine обобщава и какви са най-новите тенденции при храната през 2019 г.

Обратно у нас, отиваме на гости в Шато Копса, една от малкото винарни в Розовата долина. Ще ви срещнем и с Цветелина Николова, управляващ директор на една от най-успешните български винени компании, Катаржина Естейт.