Начало - Статии
Статии и новини
Рубрики:

Отново настъпи време за младото Божоле!

Отново настъпи време за младото Божоле!

Българският Северозапад е основна тема на есенния брой 39 на DiVino Magazine

Виното на българския Северозапад е основна тема на есенния брой 39 на DiVino Magazine.

ANDRé е Ресторант на годината Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino 2020

ANDRé е Ресторант на годината Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino 2020.

За XXI път Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles

ХХI-ото издание на Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles се завърна в Брюксел. Какви са тенденциите и кои са наградените български дестилерии?

Европейски дни на действие за Good Food Good Farming и ОСП

За трета поредна година Slow Food Европа се присъедини към Европейските дни на действие за Good Food Good Farming през октомври.

По-малки количества произведено вино отчитат от OIV

По-слабо световно производство на вино отчитат от OIV

А, б, вино - книгата на Яна Петкова - съдържателна, ценна, елегантна

Представяме ви "А, б, вино" - книгата на Яна Петкова

DiVino.Taste се отлага за 12-14 ноември 2021

Десетото издание на DiVino.Taste ще се проведе от 12 до 14 ноември 2021 година!

Институтът по земеделие в Кюстендил запознава софиянци с ябълковото разнообразие

Институтът по земеделие в Кюстендил гостува на поредицата събития Биоразнообразие в чиния, част от европейската кампания Good Food Good Farming.

Днес е Денят на мавруда!

Отворете и празнувайте с бутилка мавруд!