За малки оригинални и иновативни производители ще има все по-голям пазар. В растеж са по-издръжливите сортове, но се завръщат и стари забравени сортове...
Според един от водещите сомелиери у нас виненият свят става все по-отворен за нови региони, мерлото се завръща, интересът към натуралните вина расте...
Виното ще търси все повече диалог с публиката и все по-важен ще е човешкият фактор – кой и как го е произвел. Това е само част от прогнозата на Гергана Тодорова.
Какви са предвижданията на уважавания винен професионалист Яна Петкова за близкото бъдеще на виното...
Качо е пепе (cacio e pepe), само с три прости съставки, представлява богата и вкусна италианска паста, която е трудно да не заобичате.
Съчетайте Gamza Traditions и богато деликатно ризото с печено цвекло - за хармония и наслада на сетивата.
Моравия е най-южната част на Чехия, приказно красива и безкрайно разнообразна. Вили Гълъбова разказва за пътуването си там.
Брой 40 на списание DiVino дойде заедно с новата 2021 - различен и интересен. В основната си тема е посветен на авангардната архитектура на виното...
Винените райони в България: Вечната дилема - II част След 1935 г., до края на 80-те
Дни преди Коледа излезе третата кулинарна книга на професора по история Петър Стоянович, ТАКА БИ СТЪКМИЛА ЛЕЛЯ ТИ - чудесен подарък за делници и празници.
Брой 40 на списание DiVino дойде заедно с новата 2021 - различен и интересен. В основната си тема е посветен на авангардната архитектура на виното...