Начало - Статии и новини - Новини - Grand Austrian Tasting 2012
Новини
   

Grand Austrian Tasting 2012

15 май 2012, DiVino

Grand Austrian Tasting 2012

Днес е най-представителната дегустация на австрийски вина у нас! За пета година организаторите на събитието - вносителите Project-AW и wine.unlimited - предлагат на своите гости над 40 вина от цяла Австрия, голяма част от които отличени с високи международни награди. Могат да се опитат не само най-новите, но и вина от по-стари реколти или проби от бъчвите, които австрийските винари изпращат за своите почитатели.

Ще участват вече добре познатите на българската публика имена Арндорфер, Бухегер, Изба Кремс, Нерер, Йоханесхоф Райниш, Зомер, Юрчич, Маркович, Сеп Мозер, Саломон, Отт. Ще бъде представен нов проект на Изба Кремс, разработен специално за американския пазар и внасян у нас от февруари 2012. За втора година посетителите ще могат да разширят познанията си за екологията във виното, опитвайки биодинамичните вина на Сеп Мозер и Юрчич. Всички новини и подробности в програмата на ГАТ ще бъдат публикувани в DiVino. Очаквайте игра, в която може да спечелите покани за събитието!

Със своето пето издание ГАТ се превръща в събитие с традиция, очаквано от публика, на която организаторите предлагат висококачествена австрийска селекция от над девет години. Изключително важна е подкрепата на Австрийския Винен Маркетинг, който застава зад събитието вече четвърта година и по този начин показва своето уважение към малкия, но качествен български пазар.

Олицетворението на винената култура при чашите - австрийската фирма Riedel - подкрепя събитието в лицето на своя вносител за България Gourmet House, а Divino е основен медиен партньор на събитието.
 

Дата: 7 юни, четвъртък, от 12.00 до 20.00 часа

Място: Винен бар „Вестибюл”, ул. Бузлуджа 31, София

Вход: 12 лв.

Междувременно станаха известни победителите в играта за ГАТ 2012! От отговорилите правилно и на шестте въпроса бяха изтеглени с жребий потребителските имена на следните участници:

Ecotrapeza от София – печели безплатен вход за ГАТ
Djenova от София – печели безплатен вход за ГАТ и едногодишен абонамент за DiVino Magazine
diva_poly от София – печели безплатен вход за ГАТ и бутилка австрийско вино

Честито на наградените! Наградите си може да получите като се свържете с редакцията на DiVino или като се обърнете към уредниците на ГАТ в деня на събитието.