Понякога в ароматния профил на немалко вина, се промъква и гума... Именно гума.
Затиснато с морска сол, хрян, царевица и някои други добавки, зелето дава оптимизъм за утрешния ден и е белег за хармония в семейството.
Производството на вино беше официално вписано като елемент на нематериалното културно наследство на България!
На Коледния бал на Съюза на енолозите, проведен на 10 декември в в Пловдив, Димитър Димов бе обявен за Енолог на 2022 година.
Костас Лирис проведе на DiVino.Taste 2022 ценен майсторски клас за зехтина. А Андрей Андреев обобщи информацията по най-добрия начин...
DiVino.Taste 2022 има дълъг и траен послевкус, очаквано продължение на вкуса му - наситен, жив, изразителен и подчертано свеж...
Усилията на винения бранш и на винената общност постепенно се насочват към изграждането на идентичността на регионалното вино чрез местни сортове.