Любомир Бояджиев, редактор “Новини” и “Ресторанти” в сайта, той е отговорен за актуалното съдържание на DiVino и селекцията от заведения.
Експерт постави под съмнение автентичността на пастата карбонара и предизвика вълна от реакции и остри критики...
Едва ли има по-британско ястие от прочутия фиш енд чипс. Разказваме ви за тази кулинарна емблема, която може да опитате на Бакхус Fish Fest!
Коктейлите ни потапят в един необятен свят на вкусове и аромати, който отключва въображението ни. Първата мисъл е за весел живот, ваканция и фриволни мигове...
Грюер е несъмнено едно от най-прочутите швейцарски сирена и заема почетно място винаги, когато се поднася плато със сирена. Технологията на производството му е описана в документ от 1115 г.!
Малко сол, малко пушек и много свеж въздух… Според местните хора именно това е тайната на великолепния сурово-сушено-пушен деликатес от Южен Тирол, наречен шпек...
Винаги щом заговорим за коктейли, се потапяме в един необятен свят на вкусове и аромати, който отключва много деликатни части от въображението ни. И именно коктейлите са една от най-естествените асоциации за блажено прекарване на свободното време,
Отново е лято, отново сме на "бяла вълна" и отново е време да си припомним за чудесните шардонета на Бургундия!
Мога да кажа, че имах представа за вината на Вила Юстина, но не бях посещавал самата изба. Когато го направих, си дадох сметка, че съвсем не става дума просто за вината на един от многообещаващите български производители. Останах наистина впечатлен от мащабите и методичността на работата във Вила Юстина.
На церемония в Ню Йорк беше обявена традиционната класация на британското списание Restaurant - The World's 50 Best Restaurants.
Традицията повелява всеки да хвали своя продукт, независимо какъв е, и да използва най-различни определения, започващи с най-... Когато говорим за френско бренди, нещата изглеждат по-различно. Всички са съгласни, че най-известното бренди в света е конякът и също така никой не о?
Вайк Уайнс Ви канят на своето юбилейно събитие BANFI & VAYK Wines - на 18 октомври 2024 г. от 16:00 до 19:00 ч. в Esterhasi Restaurant.